Oprijplaat kunststof

Op zoek naar voordelige oprijplaat die inzetbaar is voor het oplossen van diverse hoogteverschillen? Stop dan met zoeken en kies voor een oprijplaat van kunststof. De kunststof oprijplaat is een lichtgewicht oprijplaat gemaakt van pvc. Hij is voorzien van een handig geïntegreerd handvat, waardoor verplaatsen heel eenvoudig is. Verder heeft hij geen vaste hoogte, wat maakt dat deze drempelhulpen inzetbaar is voor meerdere hoogtes. De randen aan de zijkant zorgen ervoor dat u niet naast de plaat rijdt.

Huidige filters
  1. Toepassingsmogelijkheden
  2. Motor
  3. Oprijplaat kunststof
per pagina

1 product

per pagina

1 product

Zoekt u een kunststof oprijplaat?

Wanneer mensen het over een oprijplaat hebben dan bedoelen ze vaak gewoon een drempeloplossing, ongeacht of het de vorm van een plaat heeft. Zoekt u ook een drempeloplossing dan kunt u bij ons terecht voor rubber, aluminium maar ook kunststof. Bent u echt specifiek op zoek naar een drempeloplossing met de vorm van een oprijplaat dan heeft bij ons de keuze uit aluminium of kunststof.

Waarom kiezen voor een kunststof oprijplaat?

Een oprijplaat van kunststof heeft diverse voordelen ten opzichte van onze andere drempeloplossingen. Zo is een kunststof oprijplaat:

  • Licht van gewicht
  • Toe te passen voor diverse hoogteverschillen, dus multi inzetbaar
  • Voordelig in de aanschaf
  • Compact van formaat

Licht van gewicht

Wanneer je grotere hoogteverschillen (meer dan 10 cm) wilt overwinnen dan weegt een rubber drempelhulp als snel meer dan 20 kilo. Ook een aluminium drempelhulp in een vergelijkbare hoogte gaat als snel richting 10 kilo. De kunststof oprijplaat daarentegen is met zijn 4 kilo erg licht van gewicht. Hierdoor is hij gemakkelijk te verplaatsen.

Toe te passen voor meerdere hoogtes

De kunststof oprijplaat is zo vormgegeven dat hij niet over een vaste hoogte beschikt. Hierdoor is de kunststof oprijplaat inzetbaar voor verschillende hoogtes. Bij een hoogteverschil van ongeveer 15 cm komt de oprijplaat het beste tot zijn recht.

Voordelig in aanschaf

Een rubber drempelhulp kun je maar voor één vaste hoogte gebruiken. Een aluminium oprijplaat is verstelbaar in hoogte, maar best prijzig in de aanschaf. Een kunststof oprijplaat daarentegen is te gebruiken voor verschillende hoogtes en ook nog eens voordelig in aanschaf.

Compact formaat

De kunststof oprijplaat heeft een afmeting van 70x70 cm en is voorzien van een geïntegreerd handvat. Daardoor is erg compact en goed te verplaatsen. Deze oprijplaat is zo vormgegeven dat hij het beste tot zijn recht komt bij een hoogte van ongeveer 15 cm. Maar omdat hij slechts 70 cm diep is, is hij dan te steil voor gebruik met bijvoorbeeld een rolstoel.