Bevestigingsmaterialen

De montage van onze drempelhulpen en drempelvervangers is in de meeste gevallen heel eenvoudig. Vaak kunt u zelf de drempelhulpen plaatsen. Het is mogelijk uw drempelhulp, drempelvervanger of waterkeringsprofiel vast te maken aan de ondergrond. U vindt de bevestigingsmaterialen hiervoor in deze categorie.

Huidige filters
  1. prijs
  2. € 10,00 - € 20,00
per pagina

1 product

  1. Kit Bostik Super Fix 009
    Kit Bostik Super Fix 009

    Vanaf € 21,50 € 17,77

per pagina

1 product

Montage van een drempelhulp

De montage van een drempelhulp is in de meeste gevallen heel eenvoudig. Een aantal van onze drempelhulpen, met name de grotere hoogtes, zijn dusdanig zwaar dat montage van de drempelhulp volstaat om ze enkel op de plaats te leggen. Voor de minder zware drempelhulpen is het goed om deze op de ondergrond te bevestigen. Dit kan met behulp van tape, kit of door deze te schroeven.

Drempelhulp bevestigen met tape

Wanneer de ondergrond vlak en glad is, denk bijvoorbeeld aan laminaat of pvc, dan is het mogelijk om de drempelhulp op de ondergrond te bevestigen door middel van tape. U kunt deze tape los bijbestellen. Maar ook is het mogelijk dat wij de tape vooraf voor u aanbrengen. Kies in dat geval voor een “drempelhulp met lijmlaag”.

Wanneer u er voor zorgt dat de ondergrond schoon en vetvrij is kunt u de drempelhulp monteren door de plakstrip van de lijmlaag te verwijderen en de drempelhulp op de ondergrond te leggen. Druk het geheel even goed aan, en de montage van de drempelhulp is gedaan.

Drempelhulp bevestigen met kit

Wilt u de drempelhulp bevestigen op een ondergrond die niet helemaal vlak is of die ruw is, zoals bijvoorbeeld tegels? Of wilt u meerdere drempelhulpen aan elkaar bevestigen? Dan kunt u gebruik maken van kit. De kit is leverbaar in de kleur grijs of zwart. U kunt de kit is zowel binnen als buiten toepassen. De kit kunt u in onze webshop meebestellen.

Drempelhulp monteren met behulp van schroeven.

In de meeste gevallen zijn onze drempelhulpen gemaakt van rubber. Hierdoor zijn ze goed te bewerken. Het is dan ook geen enkel probleem om er een gaatje in te boren, om zo een schroef te kunnen plaatsen.

Montage van een drempelvervanger

De montage van een drempelvervanger is, wanneer de drempel is verwijderd, een eenvoudige klus. Wanneer u de drempelvervanger op maat heeft gemaakt of op maat heeft besteld, kunt u de deze op zijn plaats leggen en drempelvervanger bevestigen middels schroeven.

Bij de drempelvervanger kunt u een montagesetje bestellen. Hierbij kunt u kiezen uit een montageset met lange schroeven of een montageset met korte schroeven.

Montage van waterkeringsprofiel

Een waterkeringsdorpel bevestigd u bij het beste middels kit. Door een goede hoeveelheid kit te gebruiken en het profiel goed op de ondergrond vast te drukken voorkomt u dat er naderhand water onder het profiel door kan. Wij raden het gebruik van Bostik Superfix kit aan.