Aluminium opvouwbare drempelhulpen, de lichtgewicht oplossing voor grote hoogteverschillen

Opvouwbare drempelhulp, eenvoudig mee te nemen
1 juli 2024
Aluminium opvouwbare drempelhulpen, de lichtgewicht oplossing voor grote hoogteverschillen

Drempelhulpen met een vaste hoogte


Roege Drempelhulpen is al jaren specialist in het bieden van drempeloplossingen. Wij hebben drempelhulpen voor kleine hoogteverschillen maar ook drempelhulpen voor grote hoogteverschillen. Veel van deze drempelhulpen hebben een ding gemeen, ze hebben een vaste hoogte.
De vaste hoogte van drempelhulpen zorgt ervoor dat ze maar voor één hoogte echt passend zijn. Dit is natuurlijk prima wanneer je een drempelhulp permanent laat liggen. Maar gebruik je een drempelhulp maar incidenteel en wil je hem ook nog afwisselend voor de voordeur of schuurdeur gebruiken dan zou het handig zijn om een drempeloplossing te hebben die breder inzetbaar is qua hoogte.

Verstelbaarheid aluminium drempelhulpen

Met de aluminium verstelbare drempelhulpen kunnen we een drempeloplossing bieden met een verstelbaarheid van ongeveer 3 cm. Deze verstelbaarheid is vooral bedoeld om oneffenheden/afschot in het straatwerk op te vangen. Tevens is dit een drempelhulp die in de meeste gevallen permanent blijft liggen. Wil je een drempeloplossing toepassen voor een bredere maatboog en/of wil je hem slechts af en toe gebruiken? Dan is de opvouwbare aluminium drempelhulp een betere oplossing.  De opvouwbare drempelhulp is een stevige oprijplaat die je kunt laten rusten op een stoep of dorpel. Hierdoor kun je hem inzetten voor verschillende hoogtes.

Gemakkelijk mee te nemen drempelhulp in verschillende lengtes


De aluminium opvouwbare drempelhulp is er in verschillende lengtematen. Er is een korte oprijplaat van 60 cm maar ook is er een lange oprijplaat met een lengte van 210 cm. De korte oprijplaat gebruik je voor hoogteverschillen van ongeveer 6 tot 11 cm en de lange oprijplaat is toepasbaar voor hoogteverschillen tussen 21 en 38 cm.

Zoals de naam als het al zegt, is de opvouwbare drempelhulp opklapbaar. Hij bestaat uit twee delen die middels scharnieren aan elkaar zijn verbonden. Klap de drempelhulp simpel uit en plaats hem op de stoep of dorpel en hij is klaar voor gebruik. Klap je hem dicht dan zit er aan de onderkant een handig handvat. Deze maakt dat je hem gemakkelijk mee kunt nemen of kunt verplaatsen.

Benieuwd naar de nieuwe opklapbare oprijplaat? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over deze praktische oprijplaat.