De budgetdrempelhulp, een voordelige drempeloplossing

De budgetdrempelhulp, een voordelige drempeloplossing
3 mei 2022
De budgetdrempelhulp, een voordelige drempeloplossing

In een eerdere blog hebben we geschreven dat het niet mogelijk is om op voorhand te zeggen wat de beste drempelhulp is. Stelt u ons de vraag wat een voordelige drempelhulp is, dan kunnen we daar wel een antwoord op geven. De budget drempelhulp is namelijk een voordelige drempeloplossing. Maar hoewel hij voordelig is wil dat nog niet zeggen dat hij ook geschikt is voor iedere situatie. Graag vertellen we daarom meer over de budgetdrempelhulp.

Eigenschappen budget drempelhulp

De voordelige budget drempelhulp is gemaakt van gerecycled rubber en verkrijgbaar in hoogtematen variërend tussen 2,6 cm en 10,3 cm. Veelal wordt deze drempelhulp buitenshuis gebruikt. De drempelhulp is voorzien van een profiel met gleuven, waardoor water van de drempelhulp worden afgevoerd. In vergelijking met de drempelhulpen uit de comfort serie is deze drempelhulp iets steiler en loopt hij aan de voorzijde niet helemaal af tot 0 mm. Wel is hij, net als de drempelhulpen uit de comfort serie, voorzien van schuine zijden die het mogelijk maakt om vanuit elke hoek op te rijden.

Toepassingen budget drempelhulp

De budget drempelhulp loopt niet helemaal af tot 0 mm. Afhankelijk van de gekozen hoogte heeft deze drempelhulp aan de voorzijde nog een opstaand randje van enkele millimeters tot een ruime centimeter. Dit maakt dat deze drempelhulp minder geschikt is voor hulpmiddelen met kleine wielen zoals een rollator. Maar om bijvoorbeeld een scootmobiel of (elektrische) fiets in uw schuur te plaatsen is dit een prima drempeloplossing.
Ook wanneer u met zwaarder materieel een hoogteverschil moet overbruggen kunt u gebruik maken van een budgetdrempelhulp. Deze drempelhulpen zijn namelijk getest en geschikt bevonden voor zware belasting. Deze drempelhulp is dus ook prima te gebruiken als oplossing om een loods of werkplaats geschikt te maken voor een palletwagen of heftruck.

Budget drempelhulp op maat

Standaard is deze drempelhulp verkrijgbaar in een aantal standaard breedtematen en hoogtematen. Wilt u echter een andere breedte of moeten we de hoogte aanpassen dan hebben we daarvoor zeker mogelijkheden. Zo kunnen we meerdere drempelhulpen aan elkaar koppelen voor een langere lengte of kunnen we de drempelhulp ondervullen om hem op te hogen.  Het rubber maakt dat de drempelhulp goed te bewerken is, hierdoor kunnen we hem ook voorzien van een uitsparing of inkeping zodat hij nog beter voor de drempelhulp past.

Recycling

Net als veel van onze andere drempelhulpen kunt u ook deze drempelhulpen aanmelden voor recycling. Wij zorgen er dan voor dat u de drempelhulpen kosteloos aan ons kunt retourneren en geven de drempelhulpen een nieuw leven.

Advies over drempelhulpen

Wilt u weten of de budgetdrempelhulp ook een goede oplossing is voor uw drempelprobleem? Of wilt u advies? Neem dan contact met ons op.