Drempelhulp inmeten lastig? Volg de inmeetinstructie drempelhulpen.

Drempelhulp inmeten lastig? Volg de inmeetinstructie drempelhulpen.

Drempelhulp inmeten lastig? Volg de inmeetinstructie drempelhulpen.

Drempelhulp inmeten lastig? Volg de inmeetinstructie drempelhulpen.

Welke hoogte drempelhulp heeft u nodig? En wat is de beste drempelhulp voor uw situatie? Een drempelhulp kopen kan best lastig zijn wanneer u niet bekend bent met de verschillende soorten drempelhulpen. En heeft u dan het juiste type drempelhulp gevonden dan moet u ook nog eens bepalen welke hoogte u nodig heeft. Graag maken wij u het zo gemakkelijk mogelijk en hebben daarom een inmeetinstructieformulier gemaakt.  

Inmeetinstructie drempelhulpen

Om u te kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze hebben wij altijd een aantal gegevens van u nodig. Deze gegevens hebben wij samengevoegd in een inmeetinstructie formulier. Wanneer u de stappen op dit formulier volgt dan voorziet u ons in de regel van voldoende informatie. Aan de hand van deze informatie kunnen wij advies uitbrengen voor een passende drempeloplossing. Zo weet u zeker dat u de juiste drempelhulp besteld.

Inmeetinstructie ook beschikbaar als video

Hoewel we hebben geprobeerd om de inmeetinstructie zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we ook een video gemaakt waarin we alle te nemen stappen van het inmeetinstructieformulier met afbeeldingen verder uitleggen. Zo kunt u eerst eens op uw gemak kijken wat u moet doen.

 

Hoe werkt de inmeetinstructie drempelhulpen?

  • Allereerst download u de inmeetinstructie. Desgewenst kunt u deze ook printen.
  • Geef vervolgens aan voor welk voertuig of welke voertuigen de drempel toegankelijk moet worden gemaakt.
  • Geef aan om welke deur het gaat, bij meerdere deuren vult u het formulier meerdere keren in.
  • Vul de gevraagde hoogtematen in.
  • Geef aan of u nog speciale wensen heeft, zoals een voorkeur voor materiaal of dat het gaat om een permanente of tijdelijke drempeloplossing
  • Neem foto’s van de situatie
  • Stuur ons de gegevens. Dit mag per mail maar ook per Whats App

Inmeetinstructie ingevuld, en dan…?

Nadat u de stappen op de inmeetinstructie heeft gevolgd kunt u het formulier aan ons mailen of appen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om uw bevindingen en wensen te bespreken. Op basis van de ontvangen gegevens en het gesprek en zullen we met advies komen voor een passende drempeloplossing.

2 maart 2022