Een drempelhulp, de eerste stap naar toegankelijkheid

Een drempelhulp, de eerste stap naar toegankelijkheid
3 oktober 2022
Een drempelhulp, de eerste stap naar toegankelijkheid

Een drempelhulp, de eerste stap naar toegankelijkheid


De Week van de Toegankelijkheid is een jaarlijks terugkerend moment waarop aandacht wordt besteed aan toegankelijkheid. Wanneer het gaat om toegankelijkheid van gebouwen is een drempelhulp de eerste stap naar toegankelijkheid. Hoe mooi zou het zijn als iedereen tijdens deze week eens kritisch gaat kijken hoe het met de toegankelijkheid is gesteld.

Kan de werknemer in zijn rolstoel wel zelfstandig naar binnen op kantoor? Is de sportkantine wel toegankelijk voor opa die op zijn scootmobiel de kleinkinderen komt aanmoedigen en nadien nog even wat wil drinken? En is het cafe wel toegankelijk voor iemand die minder mobiel is? Zo maar een paar situaties die hinderlijk zijn voor mensen met een beperking. Situaties waar in de meeste gevallen een drempelhulp uitkomst kan bieden.

Om iedereen te stimuleren om te toegankelijkheid te vergroten bieden wij tijdens de Week van de Toegankelijkheid van 3 tot en met 8 oktober 2022

                              10% korting op al onze drempelhulpen


Profiteren van deze korting is heel eenvoudig! De korting wordt namelijk automatisch als korting in ons bestelsysteem berekend.


                                                     


Meethulpen en inmeetformulier


Natuurlijk weten wij als geen ander dat het inmeten van drempels erg lastig kan zijn wanneer je hier geen ervaring mee hebt. Want waar moet je nu eigenlijk op letten tijdens het inmeten van een drempel? Moet de deur open zijn of gesloten tijdens het meten? Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij meethulpen beschikbaar hebben waarmee u heel eenvoudig kunt bepalen welk artikelnummer u nodig heeft? En is de situatie iets lastiger, bijvoorbeeld vanwege een dubbele dorpel, dan kunt u gebruik maken van ons inmeetformulier. Vul de gevraagde informatie in en mail of app ons vervolgens het ingevulde formulier. Wij voorzien u vervolgens advies welke drempelhulp het beste zou zijn in deze situatie. 


We hopen er met deze actie voor te zorgen dat we samen met u nog meer gebouwen toegankelijk kunnen maken. Mocht u toch nog twijfelen over of u wel de juiste keuze maakt of wilt u graag advies in een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.