Langer zelfstanding thuiswonen

Langer zelfstanding thuiswonen

Langer zelfstanding thuiswonen

Langer zelfstandig thuiswonen. Behoefte en noodzaak

Mensen blijven steeds vaker zo lang mogelijk thuis wonen. Vaak omdat ze niet anders willen. Maar ook omdat er geen andere mogelijkheid is. Een van de problemen die het lastig maken om langer thuis te blijven wonen is een verminderde mobiliteit. Kleine hoogteverschillen vormen een groot probleem. Maar wist u dat dit probleem in de meeste gevallen heel eenvoudig is op te lossen?  

Plaatsing van een drempelhulp. Kleine klus, groot gemak 

Plaatsing van een drempelhulp zorgt ervoor dat hoogteverschillen met de grond gelijk worden gemaakt. In de meeste gevallen is het ook nog eens heel eenvoudig om een drempelhulp te plaatsen. Er is geen ingrijpende verbouwing nodig, de montage volstaat in de meeste gevallen met enkel het op de plaats leggen van de drempelhulp. En wilt u de drempelhulp wel nagelvast op de grond bevestigen dan is dat in de meeste gevallen ook heel goed zelf te doen. Wij kunnen namelijk vooraf al een lijmlaag op de drempelhulp aanbrengen.

Eenvoudig de juiste hoogte drempelhulp bepalen

Wist u dat het heel erg gemakkelijk is om de juiste hoogte van de drempelhulp te bepalen? Wij hebben namelijk een meethulp beschikbaar waarmee u eenvoudig de juiste hoogte bepaald. Vindt u het prettiger wanneer wij voor u bepalen wat de juiste drempelhulp is? Download dan ons inmeet instructieformulier. Hierop vragen wij u stap voor stap verschillende gegevens in te vullen. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij voor u bepalen welke drempelhulp u nodig heeft. En natuurlijk kunt u ons ook altijd een situatiefoto per mail of whats app sturen. Wij kunnen dan met u meekijken om u te adviseren over de meest geschikte drempeloplossing.

Drempelhulp snel in huis

Wanneer u een drempelhulp besteld dan doet u dat omdat u deze natuurlijk ook snel nodig heeft. U wilt zich zo snel mogelijk weer kunnen verplaatsen in uw woning, of de scootmobiel veilig in de schuur kunnen zetten. Bij ons zijn alle drempelhulpen uit voorraad leverbaar. Wanneer u een drempelhulp besteld wordt deze in de meeste gevallen nog dezelfde dag verzonden. Zo kunt u al snel gebruik maken van uw drempelhulp

Meer informatie

Wilt u ook weten hoe wij ervoor kunnen zorgen dat u langer thuis kunt blijven wonen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden. 

 

6 juni 2022