Drempelhulp binnenshuis

Wilt u een drempelhulp voor binnenshuis? Dan heeft u veel mogelijkheden. De meeste van onze drempelhulpen zijn geschikt voor binnenshuis gebruik. Een drempelhulp binnen hoeft meestal geen grote hoogteverschillen te overbruggen, daarom wordt een drempelhulp met rechte zijden vaak als drempelhulp voor binnen gebruikt. Wordt het hoogteverschil iets groter dan wordt er vaak een comfort line drempelhulp binnen gebruikt. Uiteraard hebben we ook andere soorten drempelhulpen.

Huidige filters
  1. Soort drempelhulp
  2. Lichtgewicht
  3. Toepassingsmogelijkheden
  4. Binnen
per pagina

4 producten

per pagina

4 producten

Drempelhulp voor in huis

Een drempelhulp zorgt voor een verbeterde toegankelijkheid. Niet alleen wanneer het gaat om toegankelijkheid in de zin van binnen komen, maar ook binnen kan een drempelhulp de toegankelijkheid vergroten.

Drempelhulp voor binnen, kleine hoogteverschillen overwinnen

Gaat u een drempelhulp voor binnenshuis, of ook wel genoemd drempelhulp binnen kopen. Dan gaat het vaak om kleine hoogte verschillen te overbruggen. In veel gevallen kunt u dan gebruik maken van de drempelhulp met rechte zijden. Dit is namelijk de meest gebruikte drempelhulp binnenshuis. Deze drempelhulp overbrugt hoogteverschillen tot maximaal 2,4 cm en is leverbaar in de kleuren zwart en grijs.

Drempelhulp voor binnen, hoogteverschillen tot 12,5 cm.

Zoals aangegeven zien we als binnen drempelhulp vaak de drempelhulpen met een kleine hoogte. Echter hebben we ook drempelhulpen die geschikt zijn voor grotere hoogteverschillen. Wilt u een drempelhulp binnen kopen met een hoogteverschil variërend tussen 1,5 en 12,5 cm dan kunt u gebruik maken van de comfort line drempelhulpen. Deze drempelhulpen zijn voorzien van schuine zijden. Hierdoor is oprijden vanuit elke hoek mogelijk. U hoeft dus niet perse recht voor de drempelhulp te staan om toch op te kunnen rijden.

Drempelhulp binnenshuis plaatsen

Een drempelhulp binnenshuis plaatsen is in de meeste gevallen zeer eenvoudig. We kunnen onze drempelhulp namelijk al vooraf voorzien van een lijmlaag. Vooral bij egale en harde ondergronden zoals bijvoorbeeld op laminaat is dit een geschikte manier van bevestigen. Wanneer de ondergrond goed schoon en droog is kunt u de beschermfolie van de lijmlaag vewijderen en de drempelhulp op de ondergrond plakken.

Wanneer het gaat om een drempelhulp met een hogere hoogte dan heeft deze vaak al een behoorlijk gewicht. In de meeste gevallen volstaat het door enkel de drempelhulp op de plaats te leggen. Wilt u de drempelhulp alsnog vast bevestigen dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van kit of schroeven.