Drempelverhoger

Een drempelhulp wordt vaak ook wel drempelverhoger of drempelverhoging genoemd. Bent u dus op zoek naar een drempelverhoging of drempelverhoger? Dan kunt u een keuze maken uit al onze drempelhulpen. Op deze pagina treft u al onze drempelverhogers, maar zoekt u specifiek een aluminium drempelverhoger kijk dan bij onze aluminium drempelverhogers of zoekt u een rubber drempelverhoger dan kunt u kijken bij onze rubber drempelverhogers.

Huidige filters
  1. Soort drempelhulp
  2. Lichtgewicht
  3. Drempelverhoger
per pagina

3 producten

per pagina

3 producten

Drempelverhoger of drempelverlager? 

Een drempelverhoging of juist drempelverlaging, wat bedoelt men daar mee? Heel concreet zou je kunnen denken dat een drempelverhoger of drempelverhoging er voor moet zorgen dat een drempel hoger wordt, verhoging drempel wordt er eigenlijk gezegd. Het is dus waarschijnlijk een technische handeling of een product die er voor zorgt dat een drempel omhoog wordt gebracht. Maar is dat eigenlijk wel wat er wordt gezocht?

Hetzelfde geldt voor een drempelverlaging of drempelverlager. In het geval van een drempelverlager denk ik aan een product die ervoor moet zorgen dat een drempel lager wordt. En in het geval van een drempelverlaging denk ik aan een technische handeling die de drempel lager maakt. 

Drempelverhoger, een drempelhulp die ervoor zorgt dat hoogtes worden overwonnen

Hoewel de naam dus anders doet vermoeden, wordt met het woord drempelverhoger een product aangeduid die er voor kan zorgen dat de hoogte bij de drempel wordt overwonnen. Waardoor het mogelijk wordt om met bijvoorbeeld een hulpmiddel over een drempel te komen. Een drempelhulp dus.

Voor een drempelverlaging geldt hetzelfde. Men bedoelt een product die er voor zorgt dat de drempel voor minder hinder zorgt. Als het ware dat de drempel lager wordt. Ook hier wordt dus een drempelhulp bedoeld. 

Drempelvervanger, wat is het verschil met een drempelverhoger en drempelverlager?

Naast een drempelverhoger of drempelverlager hebben ook drempelvervangers. Wat is het verschil tussen deze producten? Daar waar een drempelverhoging een soort verhoging drempel is in de vorm van een drempelhulp, dus een oprit naar de drempel toe, is de drempelvervanger toch echt een vervanger voor de drempel. Bij een drempelvervanger is het zaak om de bestaande drempel te verwijderen. Op de plaats waar de drempel zat wordt dan een aluminium plaat aangebracht die we drempelvervanger noemen. 

Bent u op zoek naar een geschikte drempelverhoger, drempelverlager of drempelvervanger en weet u niet welke u nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Samen zoeken we de meest geschikte oplossing voor u.