Oprijplaten lichtgewicht

Oprijplaten zijn er in diverse uitvoeringen. Zo hebben we grote oprijplaten en kleine oprijplaten, maar ook is er verschil in gewicht. Zo hebben we zware oprijplaten en lichtgewicht oprijplaten. Het spreekt misschien voor zich dat een zware oprijplaat handig is als permanente oplossing. Maar zoekt u een oplossing die u ook gemakkelijk kunt verplaatsen, dan zijn lichtgewicht oprijplaten een betere keuze. Bij drempelhulp hebben we diverse lichtgewicht oprijplaten. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze oprijplaten lichtgewicht.

Huidige filters
  1. Soort drempelhulp
  2. Lichtgewicht
  3. Verplaatsbare drempelhulp
per pagina

4 producten

per pagina

4 producten

Lichtgewicht oprijplaten

Wanneer je een situatie hebt waar geen permanente oprijplaat kan liggen of waar deze niet mag blijven liggen dan zult u op zoek moeten naar een verplaatsbare drempelhulp of verplaatsbare oprijplaat. Om een oprijplaat goed te kunnen verplaatsen is het wel zo prettig als het een lichtgewicht oprijplaat is.

Lichtgewicht rolstoel oprijplaten

Wilt u een lichtgewicht rolstoel oprijplaat kopen? Dan kunt u een aluminium lichtgewicht oprijplaat kopen. Aluminium is namelijk licht van gewicht en daardoor goed te tillen en te verplaatsen. Om het u nog gemakkelijker te maken hebben we in het oprij gedeelte een uitsparing gemaakt waaraan de drempelhulp eenvoudig is op te tillen. Onze lichtgewicht aluminium oprijplaten zijn standaard verkrijgbaar in twee breedtematen 72 cm en 87 cm en ook lopen deze helemaal af tot de grond. Hierdoor zijn ze zeer geschikt als lichtgewicht rolstoel oprijplaat.

Lichtgewicht oprijplaat van PVC

Zoekt u een lichtgewicht oprijplaat die u snel even op een stoep of ander obstakel kunt leggen en om hem direct daarna weer weg te halen? En is de hellingshoek hierbij minder van belang? De lichtgewicht oprijplaat gemaakt van pvc is een oprijplaat geschikt om snel grotere hoogteverschillen te overbruggen. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om hoogteverschillen bij het laden en lossen van goederen of een drempel waar je tijdens een verhuizing of verbouwing tijdelijk over moet om spullen naar binnen of naar buiten te brengen. Deze lichtgewicht oprijplaat is gemaakt van pvc en daardoor zeer sterk. Aan de zijkant zitten opstaande randen die voorkomen dat je naast de oprijplaat rijdt. Verder kenmerkt deze oprijplaat zich doordat hij compact is en inzetbaar is voor diverse hoogteverschillen. Het compact formaat zorgt er wel voor deze oprijplaat een steilere hellingshoek heeft. Dit is minder geschikt voor gebruikers met een rolstoel, rollator of scootmobiel.

Lichtgewicht oprijplaten op maat

Wilt u een lichtgewicht oprijplaat die helemaal aan uw wensen voldoet? Neem dan vooral contact met ons op. Samen met u kijken we wat uw wensen zijn en wat onze mogelijkheden zijn. Hieruit maken we vervolgens een lichtgewicht oprijplaat op maat.