Drempelhulp voordeur

Een voordeur drempelhulp is nodig als u niet door de voordeur naar binnen kan door een groot hoogteverschil. Een voordeur drempelhulp zorgt ervoor dat uw woning snel toegankelijk wordt voor uzelf maar ook voor visite met een rollator of bijvoorbeeld iemand in een rolstoel. Een voordeur drempelhulp is leverbaar in iedere gewenste hoogte, en is zowel beschikbaar als rubber voordeur drempelhulp en als aluminium voordeur drempelhulp. Ook een drempelhulp voordeur op maat behoort tot de mogelijkheden.

Huidige filters
  1. Soort drempelhulp
  2. Lichtgewicht
  3. Toepassingsmogelijkheden
  4. Voordeur
per pagina

3 producten

per pagina

3 producten

Wanneer gebruik je een voordeur drempelhulp?

Hoewel het in ons land gebruikelijk is geworden om vooral de achterdeur te gebruiken, is de voordeur toch nog steeds wel de hoofdingang van een woning of gebouw. Het is dan ook erg vervelend als er bij de voordeur een dusdanig groot hoogteverschil is dat het lastig wordt om binnen te komen of dat de visite buiten moet blijven omdat ze niet over de drempel kunnen. In een dergelijke situatie is het goed om een drempelhulp voor voordeur aan te schaffen. 

Alvorens een drempelhulp voor voordeur te kopen is het goed om na te denken of de drempelhulp van rubber of aluminium moet zijn en of de voordeur drempelhulp als permanente oplossing dient of dat deze slechts af en toe wordt gebruikt. 

Permanente voordeur drempelhulp

Al onze rubber drempelhulpen en aluminium drempelhulpen zijn te gebruiken als permanente voordeur drempelhulp. De rubber voordeur drempelhulpen zijn te bevestigen middels kit, vooraf aangebrachte lijmlaag of door deze te schroeven. 

Tijdelijke voordeur drempelhulp aluminium 

Wilt u de drempelhulp voor voordeur incidenteel gebruiken of kan de drempelhulp niet permanent blijven liggen dan hebben we verschillende oplossingen die eenvoudig wegneembaar zijn. Onze aluminium drempelhulpen zijn licht van gewicht en voorzien van geïntegreerd handvat dit maakt dat ze eenvoudig te plaatsen en te verplaatsen zijn. Ze zijn hierdoor zeer geschikt als tijdelijke voordeur drempelhulp. 

Tijdelijke voordeur drempelhulp pvc

Wanneer het uiterlijk minder van belang is en u de voordeur drempelhulp wilt gebruiken als tijdelijke oplossing dan kunt u ook kiezen voor de mobiele PVC drempelhulp. De PVC drempelhulp is als het ware een plaat die op de drempel kan worden gelegd. Zo overbrugt u snel het hoogteverschil bij de voordeur.  

Meeneemdrempel als tijdelijke drempelhulp voor voordeur

De meeneemdrempel, deze drempelhulp is geschikt om overal mee heen te nemen. Hij is eenvoudig opklapbaar en neemt daarom weinig ruimte in. Deze drempelhulp is geschikt voor hoogtes tot enkele centimeters. Wilt u dus een voordeur drempelhulp in huis hebben voor bijvoorbeeld visite in een rolstoel, dan is de meeneemdrempel een geschikte oplossing.