Oprijplaten rolstoel

Opzoek naar een oprijplaat voor een rolstoel? Neem een kijkje bij onze rolstoel oprijplaten en ga voor gemak! Wanneer een hoogteverschil ervoor zorgt dat u met een rolstoel niet naar binnen of niet naar buiten kunt. Dan kunt u een drempelplaat of oprijplaat voor uw rolstoel kopen om dit probleem op te lossen. Gaat u een oprijplaat aanschaffen dan kunt u bij ons kiezen uit een rolstoel oprijplaat of rolstoel drempelplaat van aluminium of rubber. Iedere rolstoel drempelplaat of oprijplaat rolstoel is leverbaar in diverse hoogtes en ook behoort maatwerk tot de mogelijkheden. Ook heeft u de keuze uit een permanente rolstoel oprijplaat of een wegneembare oprijplaat.

Huidige filters
  1. Toepassingsmogelijkheden
  2. Rijplaten rolstoel

Oprijplaten

Een oprijplaat moet er voor zorgen dat u een hoogteverschil kunt overbruggen. De oprijplaat maakt het u gemakkelijker om op en af te rijden. Door zijn vormgeving is de oprijplaat snel- en ook eenvoudig te verplaatsen.

Aluminium of PVC?

Oprijplaten zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Zo zijn er aluminium oprijplaten. Maar ook zijn er oprijplaten van pvc of van hout. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen voordelen en nadelen. Bij drempelhulpen.com leveren we aluminium oprijplaten en pvc oprijplaten.

Aluminium oprijplaten

Onze oprijplaten worden gemaakt van aluminium. Een aluminium oprijplaat heeft als voordeel dat hij licht van gewicht is en daardoor goed te verplaatsen is. Een goed voorbeeld hiervan is de meeneemdrempel. Ook zijn de aluminium oprijplaten heel erg sterk. Een aluminium oprijplaat is daardoor ook geschikt voor zware belasting. Een ander voordeel is dat een oprijplaat van aluminium nagenoeg niet af gaat. U heeft er dus heel lang gemak van. 

Oprijplaten van PVC   

Een pvc oprijplaat is een lichtgewicht oprijplaat die inzetbaar is voor vele klussen. Het is een voordelig alternatief voor een aluminium oprijplaat. Zoekt u een voordelige drempeloplossing? Is het niet mogelijk of wenselijk dat de oprijplaat permanent blijft liggen? Dan is de pvc oprijplaat een goede optie.

Metalen oprijplaat op maat

Soms komt het voor dat een standaard oprijplaat niet breed of diep genoeg is. In dat geval kunnen wij een oprijplaat op maat maken. Aluminium heeft namelijk als voordeel dat het goed te bewerken is. Hierdoor kunnen wij de oprijplaten in elke gewenste afmeting leveren. Wilt u weten wat een oprijplaat op maat kost? Kijk dan eens onder het kopje maatwerk of neem contact met ons op.