Oprijplaten scooter

Een oprijplaat voor uw scooter kopen? Een scooter wil je niet steeds over een hoogte moeten duwen. Daarvoor gebruik je het liefst een scooter oprijplank of oprijplaat. Een oprijplank scooter plaats je namelijk snel en gemakkelijk voor de deur en de oprijplank scooter zorgt ervoor dat je je scooter moeiteloos binnen kunt plaatsen. Wilt u een scooter oprijplaat aanschaffen? Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze. 

Huidige filters
  1. Soort drempelhulp
  2. Aluminium oprijplaten
  3. Toepassingsmogelijkheden
  4. Oprijplaten scooter
per pagina

3 producten

per pagina

3 producten

Oprijplaat scooter

Wanneer je de ruimte hebt om een scooter binnen te zetten dan wil je dat waarschijnlijk ook doen. Maar vaak zie je dat een schuurtje of stallingsplaats nog een hoge drempel heeft waardoor het moeilijk is om de scooter binnen te duwen. En wat te denken van de stoeprand. Het is niet wenselijk om de scooter steeds de stoeprand op te moeten duwen om hem bij je huis te parkeren. Een scooter oprijplaat kan het stallen van uw scooter veel gemakkelijker maken.

Welke oprijplaat gebruik je voor een scooter

Natuurlijk is het van belang om te kijken naar de juiste hoogte wanneer je een scooter oprijplaat wilt aanschaffen. Nu zijn zowel onze rubber oprijplaten, of ook wel rubber drempelhulpen genoemd, als onze aluminium oprijplaten in veel verschillende hoogtes leverbaar. Dus je hebt de keuze uit beide.
Bij het maken van de keuze voor een oprijplaat scooter moet je ook kijken of het materiaal bestand is tegen het gewicht van een scooter. Ook hierin kennen we geen beperkingen. Als onze drempelhulpen zijn getest en geschikt bevonden om sowieso een gewicht van meer dan 250 kilo aan te kunnen. De meeste drempelhulpen zijn zelfs geschikt voor een nog zwaardere belasting. Conclusie is dus dat zowel rubber drempelhulpen als aluminium oprijplaten geschikt zijn als scooter oprijplaat.

Aluminium oprijplaat scooter

Onze aluminium scooter oprijplaten zijn getest en geschikt bevonden voor een belasting van 250 kilo. Hierdoor zijn ze zeer geschikt om een scooter naar binnen of buiten te rijden. Onze aluminium oprijplaten zijn verstelbaar. Hierdoor kun je ook toepassen wanneer het hoogteverschil bij de drempel niet aan beide zijden even hoog is. Of wanneer het straatwerk niet helemaal recht licht.

Door het lichte gewicht zijn deze oprijplaten goed te verplaatsen. Dit is wel zo gemakkelijk wanneer de oprijplaat niet standaard kan blijven liggen. Om het u nog gemakkelijker te maken hebben wij deze oprijplaten al voorzien van voorgevormd handvat.

Aluminium oprijplaat op maat

Wij hebben aluminium scooter oprijplaten in standaard diverse hoogtematen en breedtematen beschikbaar. Maar wilt u een andere hoogte, breedte of diepte dan wij standaard in ons assortiment hebben? Kijk dan eens onder het kopje “maatwerk” of neem contact met ons op. Wist u trouwens dat het zelf mogelijk is om de oprijplaat te voorzien van opstaande randen die er voor zorgen dat u met de scooter niet naast de plaat rijdt?

Voordelige scooter oprijplaat

Wanneer u een voordelige scooter oprijplaat zoekt, kijk dan eens bij onze budgetdrempelhulpen. Hoewel dit geen plaat is, is het toch een prima oplossing om een hoogteverschil met uw scooter te overbruggen.

Deze drempelhulpen zijn iets steiler dan onze standaard drempelhulpen en ook lopen ze niet helemaal af tot 0 mm. Vaak is dit voor een scooter geen probleem. Deze drempelhulpen zijn wel veel goedkoper dan aluminium of drempelhulpen uit de comfort line, waardoor ze dus een voordelige keus zijn.