Drempelhulp 8 cm

Wilt u een drempelhulp kopen om een hoogteverschil van 8 cm te overbruggen? We hebben diverse drempelhulpen die geschikt zijn om een hoogteverschil van 8 cm met de grond gelijk te maken. 

Zo hebben we bijvoorbeeld een aluminium drempelhulp 8 cm hoog. Maar is het mogelijk om gebruik te maken van een rubber drempelhulp 8 cm met schuine zijden of een rubber budget drempelhulp. Afhankelijk van het gebruik kunt u kiezen welke drempelhulp 8 cm het meest geschikt is voor uw hoogteverschil. Komt u er zelf niet uit of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

Huidige filters
  1. Hoogte
  2. 8 - 8,9 cm

Drempelhulp 8 cm kopen?

Een drempelhulp van 8 cm komt vaak voor bij schuurdeuren, voordeuren en achterdeuren van met name oudere woningen. Dit is een behoorlijke drempelhoogte waarbij het altijd verstandig is een drempelhulp te gebruiken.  Meerdere soorten drempelhulpen zijn geschikt als drempelhulp 8 cm Kijk bijvoorbeeld eens bij onze voordelige budget drempelhulpen of naar het overzicht van onze luxe drempelhulpen

Rubber drempelhulp 8 cm

Wij kunnen uit rubber meerdere oplossingen bieden met een hoogte van 8 cm of bijna 8 cm. Zo kunt u de luxe drempelhulp gebruiken om het hoogteverschil te overbruggen. Al dan niet kunt u dit doen met ondervulling (het gebruik van een rechte drempelhulp onder een luxe drempelhulp) Maar ook kunt u gebruik maken van een budget drempelhulp. De budget drempelhulp is de meest voordelige rubber drempeloplossing. 

PVC drempelhulp 8 cm hoog 

Zoekt u een voordelige drempeloplossing maar hoeft het niet perse rubber te zijn? Onze PVC drempelhulp is erg geschikt om te dienen als drempelhulp 8 cm. De PVC drempelhulp is een oplossing die niet permanent is. Door zijn handgreep is hij eenvoudig te plaatsen en weg te halen. Dit is wel zo handig wanneer er geen permanente drempelhulp mogelijk is. 

De PVC drempelhulp is tevens te gebruiken voor andere hoogteverschillen. Het is gelijktijdig een drempelhulp 8 cm en een drempelhulp voor andere hoogteverschillen in één. Klik hier voor meer informatie 

Aluminium drempelhulpen 8 cm hoog

Onze aluminium drempelhulpen zijn uit voorraad leverbaar met een hoogte van 8 cm. U kunt hierbij zelfs nog kiezen uit verschillende breedtematen. Deze aluminium drempelhulpen zijn in hoogte verstelbaar. Ze kunnen daardoor dan ook precies op maat worden afgesteld. Deze aluminium drempelhulp 8 cm hoog kan zowel permanent worden gebruikt maar kan ook dienen als tijdelijke oplossing.

Maatwerkoplossing drempelhulp 8 cm

Wanneer u graag een andere breedte of diepte wilt van een drempelhulp 8 cm dan kunnen we een maatwerkoplossing aanbieden. Deze vindt u onder het kopje maatwerk. Ook kunt u hiervoor contact met ons opnemen.