Kunststof drempelhulp

Ook wanneer u een kunststof drempelhulp zoekt kunnen wij u helpen. Onze kunststof drempelhulp is een lichtgewicht drempelhulp, gemaakt van PVC. De drempelhulp van kunststof is zo gemaakt dat hij inzetbaar is voor verschillende hoogtes. Zo heeft u voor ieder hoogteverschil direct een passende oplossing. Verder is hij voorzien van een geïntegreerd handvat, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Moet u bijvoorbeeld lossen bij de stoep van een drukke winkelstraat? Plaats een kunststof drempelhulp en u rijdt de karren zo de stoep op.

Huidige filters
  1. Toepassingsmogelijkheden
  2. Kunststof drempelhulp
per pagina

1 product

per pagina

1 product

Op zoek naar een kunststof drempelhulp?

Zoals u op onze site kunt zien verkopen wij drempelhulpen van verschillende materialen. Zo verkopen we rubberen drempelhulpen en aluminium drempelhulpen. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een kunststof drempelhulp kunt u bij ons terecht. Wij verkopen namelijk een drempelhulp van hard kunststof, de pvc drempelhulp.

Eigenschappen van de drempelhulp van kunststof

  • Lichtgewicht drempeloplossing
  • Toe te passen voor verschillende hoogtes
  • Korte drempelhulp, daardoor steiler dan de meeste andere drempelhulpen
  • Voorzien van opstaande randen aan de zijkant
  • Geïntegreerd handvat maakt verplaatsen nog gemakkelijker

Waarvoor wordt de drempelhulp van kunststof gebruikt?

De drempelhulp van kunststof is als het ware vormgegeven als een plaat met twee opstaande randen. Deze drempelhulp heeft geen vaste hoogte. Hierdoor is hij toe te passen bij diverse hoogteverschillen. Omdat deze drempelhulp geen vaste hoogte heeft, wordt hij vaak toegepast op plaatsen waar geen permanente drempelhulp kan blijven liggen. Deze drempelhulp is steiler dan de meeste andere drempelhulpen. Hierdoor is het wel een handig hulpmiddel bij bijvoorbeeld het laden en lossen van goederen of voor het binnenhalen van een postkar, maar is hij minder geschikt voor gebruik in combinatie met een rolstoel of rollator.

Kunststof drempelhulp op maat gemaakt

Veel van onze drempelhulpen kunnen we op maat maken of we kunnen aanpassingen doen zodat de drempelhulp nog beter aansluit bij uw wensen. Omdat aluminium goed te verwerken is, kunnen we de lengte, breedte, en hoogte van een aluminium drempelhulp volledig aanpassen aan uw wensen.

Rubber is goed te bewerken en daarom kunnen we ook deze drempelhulpen vaak aanpassen aan de gewenste lengte, of we maken bijvoorbeeld een uitsparing in een rubber drempelhulp waardoor hij nog beter aansluit op de dorpel. Bij PVC is dit anders. Het materiaal in combinatie met het productie proces zorgen ervoor dat we een kunststof drempelhulp niet op maat kunnen maken. Wilt u toch een drempelhulp op maat? Kijk dan eens onder het kopje “op maat gemaakt” voor beschikbare opties of neem contact met ons op.