Budgetdrempelhulp

Bent u op zoek naar een goedkope drempelhulp en wilt u snel een hoogteverschil overbruggen? Dan is de budgetdrempelhulp de juiste oplossing! Deze goedkoop drempelhulp maakt het mogelijk om grotere hoogteverschillen op te lossen.

De budgetdrempelhulp heeft schuine zijkanten, waardoor oprijden vanuit elke hoek mogelijk is. Verder kenmerkt de deze goedkope drempelhulp zich doordat hij iets korter, en daardoor ook steiler, is dan de comfort line drempelhulp. Tevens loopt deze goedkope drempelhulp niet helemaal af tot 0 mm, waardoor hij minder geschikt is voor hulpmiddelen met kleine wielen. De budgetdrempelhulp is leverbaar in een hoogte tot 103 mm. Bent u verder benieuwd welke soort drempelhulp wij nog meer hebben klik dan hier: drempelhulp.

Huidige filters
  1. Soort drempelhulp
  2. Budget rubber drempelhulpen
per pagina

9 producten

per pagina

9 producten

Rubber drempelhulp met rechte zijden

Een drempelhulp van rubber met rechte zijden wordt vaak gebruikt om binnenshuis kleine hoogteverschillen te overbruggen. Doordat deze afloopt tot 0 mm is hij geschikt voor elk type hulpmiddel, zoals een rolstoel, rollator, trippelstoel of scootmobiel. Ook is dit soort rubberen drempelhulp goed geschikt voor bijvoorbeeld een palletkar, steekwagen, trolleykar of heftruck.

Omdat deze rubberen drempelhulpen maar een beperkte hoogte hebben, is het niet noodzakelijk om deze te voorzien van schuine zijkanten. 

De rubber drempelhulpen met rechte zijden zijn leverbaar in een lengte tot 4 meter. Hierdoor is het ook mogelijk om een drempelhulp op maat te kopen.

Drempelhulp van rubber met schuine zijden

Wilt u een rubberen drempelhulp kopen die u vanaf elke hoek kunt oprijden of afrijden? Dan is de comfort line rubber drempelhulp met schuine zijden erg geschikt.

Dit type drempelhulp van rubber loopt af tot bijna 0 mm en zijn hierdoor zeer geschikt voor vele hulpmiddelen, zoals een rollator, rolstoel, trippelstoel of schootmobiel. Ook is de comfort line rubber drempelhulp met schuine zijden geschikt om op te rijden met een steekkar, palletwagen of heftruck.

De drempelhulpen van rubber met schuine zijden hebben we in een aantal standaardmaten in ons assortiment. Maar ook een comfort line rubber drempelhulp op maat is mogelijk.

Budget drempelhulp van rubber

Zoekt u een goedkope rubber drempelhulp? Dan kunt u kiezen voor een budget drempelhulp. De budgetdrempelhulp van rubber is een voordelige oplossing om grotere hoogteverschillen te overwinnen. Kenmerkend aan de budgetdrempelhulp van rubber zijn de schuine zijden, iets steilere oploop en een kleine opstaande rand.

Doordat de budgetdrempelhulp is voorzien van schuine zijden, is oprijden vanuit elke hoek mogelijk. Het kleine opstaande randje zorgt ervoor dat deze drempelhulp minder geschikt is voor hulpmiddelen met kleine wielen. Voor een scootmobiel of elektrische rolstoel vormt dit geen probleem. Juist voor deze hulpmiddelen is de rubber budgetdrempelhulp een voordelige oplossing.