Drempelhulp 15 cm

Wanneer u een drempelhulp 15 cm zoekt dan heeft u groot hoogteverschil om te overbruggen. In ons standaard assortiment hebben wij een drempelhulp 15 cm hoog maar ook drempelhulpen welke inzetbaar zijn voor meerdere hoogteverschillen van ongeveer 15 cm. 

Wanneer een drempelhulp 15 cm hoog uit ons standaard assortiment niet voldoet aan uw eisen of wensen dan kunnen we ook een drempelhulp 15 cm op maat maken. 

Neem hiervoor contact met ons op of kijk onder het kopje maatwerk.

Huidige filters
  1. Hoogte
  2. 15 - 19,9 cm
per pagina

11 producten

per pagina

11 producten

De hellingshoek van een drempelhulp 15 cm. 

Hoe hoger de drempelhulp, hoe steiler de hellingshoek. Een drempelhulp moet een hoogteverschil overbruggen over een bepaalde lengte of diepte. Met andere woorden, het heeft een bepaalde stijgingspercentage of hellingshoek. Het spreekt voor zich dat een drempelhulp met een hoog stijgingspercentage moeilijker te berijden is dan een drempelhulp met een laag stijgingspercentage. 

Drempelhulp 15 cm in stapjes

Wil je bij een hoogteverschil van 15 cm een ideale hellingshoek creëren voor een scootmobiel of rollator, dan krijg je een hele lange drempelhulp. Deze oplossing wordt erg zwaar en is moeilijk te hanteren. Beter is het om in een dergelijk geval een oplossing in stapjes te creëren. Ook omdat je zo eventueel een soort “rustpunt” kunt aanbrengen om vaart te verminderen. Wilt u weten hoe we een drempeloplossing met een hoogte van 15 cm of hoger kunnen bieden? Neem dan contact met ons op. 

Verschillende materialen drempelhulp 15 cm

Rubber drempelhulp 15 cm hoog

Soms is de hellingshoek van een drempelhulp minder van belang. Bijvoorbeeld bij het binnen zetten van een fiets of brommer. Je wilt dan wel een drempelhulp, maar om niet in de weg te liggen moet de de drempelhulp het liefst zo compact mogelijk zijn. Wij hebben een rubber drempelhulp 15 cm hoog die slechts 33 cm diep is.  

Aluminium drempelhulp 15 cm hoog

Een aluminium drempelhulp kunnen we leveren in elke gewenste afmeting. Het is een maatwerkproduct welke geheel naar uw wensen kan worden gemaakt. Of u nu een drempelhulp 15 cm wilt die kort is, een drempelhulp 15 cm met een lange aanloop of een drempelhulp 15 cm met afrijdbeveiliging aan de zijkanten, alles is mogelijk. 

PVC drempelhulp 15 cm

Een PVC drempelhulp 15 cm leveren wij ook naast de rubber drempeloplossing 15 cm hoog en de aluminium drempelhulp 15 cm. De PVC drempelhulp is een drempelhulp die voor verschillende hoogtes is te gebruiken. De PVC drempelhulp komt het beste tot zijn recht bij hoogteverschillen tot maximaal 15 cm.