Drempelvervanger

Wanneer stofdorpels in uw woning u de vrije doorgang belemmeren kan het verstandig zijn om een drempelvervanger te kopen. De drempelvervanger is een adequate oplossing die ervoor zorgt dat obstakels worden weggenomen. Wanneer u de bestaande drempel vervangt door de drempelvervanger ontstaat een drempelloze overgang tussen verschillende ruimtes. 

U kunt een aluminium drempelvervanger kopen in verschillende breedte en lengtes. Desgewenst kunnen we zelfs de drempelvervanger op maat maken.

per pagina

4 producten

 1. Drempelvervanger tot 100 cm
  Drempelvervanger tot 100 cm
  € 34,00 € 28,10
 2. Gratis monster drempelvervanger
 3. Montageset drempelvervanger
  Montageset drempelvervanger

  Vanaf € 2,95 € 2,44

per pagina

4 producten

Drempelvervanger

Een drempelvervanger is een aluminium profiel welke dient als vervanging van een drempel of stofdorpel. Het profiel heeft een breedte van 11 of 15 cm en is verkrijgbaar in elke gewenste lengte tot 250 cm.

Drempelvervanger op maat

Standaard leveren wij onze drempelvervangers in een lengte van 100 of 250 cm. Vervolgens kunt u dan de drempelvervanger zelf inkorten tot te gewenste lengte en bepaald u de plaats van de schroefgaten. Wilt u het op maat maken van de drempelvervanger niet zelf doen, dan kunnen wij dit ook voor u doen. Geeft u ons de gewenste lengte aan en geeft u aan waar wij de schroefgaten mogen plaatsen, dan zorgen wij dat u een drempelvervanger op maat ontvangt.

Montage van een drempelvervanger

De montage van een drempelvervanger is in de meeste gevallen eenvoudig. Wanneer de drempelvervanger op maat is dan kunt u de bestaande dorpel verwijderen en de drempelvervanger op zijn plaats leggen. Vervolgens schroeft u de drempelvervanger vast en de klus is geklaard.

Kleur drempelvervanger

Standaard leveren wij de drempelvervanger in blank geanodiseerd aluminium. Dit is de kleur die vrijwel overal bij past. Wenst u een andere kleur of is een andere kleur noodzakelijk, bijvoorbeeld omdat iemand een visuele beperking heeft, dan is dit mogelijk. We kunnen onze drempelvervangers in elke gewenste RAL kleur. Wenst u hierover meer informatie, neem dan contact met ons op.