Levering & bestelling

Levertijd

Wij leveren onze producten uit voorraad. Hierdoor kunnen wij bestellingen, die voor 14.00 uur zijn gedaan, nog dezelfde dag verzenden. Goederen die we op een pallet moeten verzenden worden in de regel binnen twee werkdagen verzonden en bij een product op maat wordt de levertijd in overleg met u bepaald.

Incidenteel komt het voor dat een besteld product tijdelijk niet voorradig is. In dat geval informeren we u natuurlijk over de levertijd.

 

Bezorging

Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u uit verschillende bezorgopties kiezen; bijvoorbeeld voor een levering met handtekening, een avond levering of het afleveren van uw pakket op een PostNL ophaal locatie.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Dit kan van maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur of op vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur.

 

Verzendkosten

PostNL

Wij verzenden 99% van al onze producten via PostNL. De verzendkosten hiervoor bedragen (binnen Nederland) 6,50  (€ 5,37 excl. Btw). Vanaf een goederenwaarde van € 25,00 verzenden wij franco.

Palletzending

Een aantal producten kunnen wij, vanwege afmeting of gewicht, niet via PostNL versturen. Wij zijn genoodzaakt om deze op een pallet te verzenden. De verzendkosten voor een palletzending binnen Nederland bedragen € 54,45 incl. Btw (45,00 excl. Btw). Vanaf een goederenwaarde van € 750,00 worden ook deze producten franco verzonden.

Wanneer het product op een pallet moet worden verzonden, dan staat dit bij het product vermeld. De verzendkosten hiervoor worden achteraf gefactureerd.

België

De verzendkosten voor een pakketzending naar België bedragen 8,50 incl. Btw. Vanaf een goederenwaarde van € 25,00 worden ook deze bestellingen franco verzonden.

De verzendkosten voor een palletzending naar België bedragen € 80,00 incl. Btw. Vanaf een goederenwaarde van € 750,00 worden ook deze producten franco verzonden.

 

Betaalmethodes

Wij bieden diverse betaalmethodes. U kunt bijvoorbeeld betalen via

-      Ideal

-      Overboeking/Banktransfer

-      Paypal

-      Klarna

-      Bancontact

-      Credit card

Zakelijke klanten bieden wij ook de mogelijkheid om op rekening te kopen. Hiervoor is het noodzakelijk dat u een zakelijk account aanvraagt op zakelijk.drempelhulpen.com

 

Verpakking

Onze producten worden verzonden in stevige dozen of zakken. Uit milieuvriendelijk oogpunt  hergebruiken wij verpakkingsmaterialen waar het kan. Het kan dus voorkomen dat uw producten in een hergebruikte doos of zak worden geleverd.