Retourneren

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 7 werkdagen na aflevering van het product. Bij ons is deze periode verlengd naar 14 dagen. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden, waarbij de kla]nt zelf de portokosten voor het terugsturen dient te betalen. Wordt een bestelling aan de deur reeds geweigerd, dan worden te allen tijde alle door ons gemaakte (verzend)kosten in rekening gebracht.

Wanneer u zich heeft bedacht over een via deze site gedane bestelling en u wenst de goederen te retourneren, doe dit dan direct na ontvangst. Omdat verzending altijd voor rekening en risico van de verzender geschiedt, dient het pakket deugdelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te zijn (onvoldoende gefrankeerde post wordt reeds door TNT Post geweigerd). Wanneer de teruggezonden goederen compleet, in originele verpakking en ongebruikt zijn, dan storten wij het door u betaalde aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) zo spoedig mogelijk terug. (Let op! Gebruikte artikelen worden niet teruggenomen) 

Twijfelt u er aan of u pakket op tijd bij ons binnen komt, laat ons dan via de mail weten dat het pakket er aan komt. 

Stuur altijd de factuur of pakbon mee, met daarop aangegeven naar welk rekeningnummer u het retourbedrag teruggestort wilt hebben.

U bent zelf verantwoordelijk voor het degelijk verpakken van de producten. Raakt het product beschadigt tijdens het retourzenden dan is dit uw verantwoordelijkheid. Is het pakket al beschadigt op het moment dat u het ontvangt, laat dit ons dan voor retourzending weten. 

Het adres voor retourzendingen is:
Roege International b.v.
Weverstraat 12
9403 VJ Assen

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Het bovenstaande geldt alleen voor bestellingen via drempelhulpen.com en roegerubber.com, heeft u een zakelijk account en besteld u hiermee via zakelijk.drempelhulpen.com of roegerubber.com dan kunnen bestellingen niet geretourneerd worden.