Oprijplaat motor

Een motor binnen zetten kan erg lastig zijn, vooral wanneer je een zware motor tegen een hoogte op moet duwen. Een oprijplank kan dit verlichten. Het zorgt ervoor dat je gemakkelijker met de motor naar binnen of naar buiten kunt rijden. Als oprijplaten of oprijplanken voor moters, wordt vaak gebruik gemaakt van de budgetdrempelhulp. Dit omdat dit een voordelige drempeloplossing is. Hiermee kun je snel en voordelig grotere hoogtes overwinnen.

Huidige filters
  1. Toepassingsmogelijkheden
  2. Motor

Oprijplaat motor

Wanneer een drempel bij de schuur net te hoog is om uw motor binnen te zetten, kijk dan eens naar een oprijplaat motor. Zeker wanneer u een zware motor heeft dan is het vaak niet eenvoudig om een motor over de drempel te duwen. Een oprijplaat voor een motor kan u namelijk helpen om gemakkelijker over de drempel te komen. 

Welke oprijplaat is geschikt voor een motor

Als oprijplaat motor of drempelhulp motor zijn sowieso als onze rubber drempelhulpen geschikt. Deze drempelhulpen of ook wel oprijplaten genoemd zijn geschikt voor een zeer zware belasting. Hierdoor kan iedere motor over de oprijplaat ook een zware motor van bijvoorbeeld 500 kilo.

Onze aluminium oprijplaten zijn beperkt in het gewicht. Hierdoor adviseren wij een gebruik tot maximaal 300 kilo. Wilt motor oprijplaat voor een zwaardere motor? Neem dan contact met ons op. Samen met u kijken wij dan naar wat uw wensen zijn en zullen we een motor oprijplaat op maat maken.

Brede oprijplaat motor

De meeste van onze drempelhulpen hebben een standaard breedte van 90 cm. In de meeste gevallen zal dit ook voldoende zijn. Wilt u een brede oprijplaat voor motor of bromfiets? Kijk dan eens onder het kopje "maatwerk". We kunnen dan namelijk een drempelhulp op maat maken. Uit aluminium kan dit uit één stuk en uit rubber kunnen we dit doen door meerdere drempelhulpen aan elkaar te verbinden.

Voordelige motor oprijplaat

Een motor oprijplaat moet natuurlijk aan heel andere eisen voldoen dan een oprijplaat voor bijvoorbeeld hulpmiddelen als een rollator. Zo heeft een motor grotere wielen dan een gemiddeld hulpmiddel en ook is de gebruiker vaak nog beter mobiel. Dit maakt dat de hellingshoek van een motor oprijplaat van minder belang is dan die van een hulpmiddel. Ook is het niet perse noodzakelijk dat de oprijplaat tot 0 mm afloopt. De budgetdrempelhulp is daarom een goede keuze wanneer u zoekt naar een voordelige motor oprijplaat.