Aluminium oprijplaten

Aluminium oprijplaten worden vaak gebruikt wanneer een hoogteverschil moet worden overwonnen en de ondergrond niet helemaal vlak is, het hoogteverschil uit meerdere delen bestaat of wanneer de drempelhulp gemakkelijk weg te nemen moet zijn. Aluminium oprijplaten hebben meerdere voordelen. Zo zijn deze oprijplaten licht van gewicht zijn, en daardoor is de oprijplaat gemakkelijk te verplaatsen. Ook is aluminium goed te bewerken, waardoor we ze in elke gewenste maat kunnen produceren.

Huidige filters
  1. Soort drempelhulp
  2. Aluminium oprijplaten
per pagina

5 producten

  1. Verstelbare aluminium drempelhulpen 4,5 - 6,5 cm
  2. Meeneemdrempel
    Meeneemdrempel
    € 119,95 € 99,13
  3. Verstelbare aluminium drempelhulpen 6 - 8,5 cm
  4. Verstelbare aluminium drempelhulpen 7,5 - 10 cm
per pagina

5 producten

Verstelbare aluminium drempelhulpen

Heeft u afschot in het straatwerk of is de ondergrond niet helemaal egaal dan kunt u het beste kiezen voor een verstelbare aluminium drempelhulp of aluminium oprijplaat. Deze drempelhulp, is namelijk voorzien van meerdere stelpootjes hierdoor kunt u de aluminium drempelhulp exact op de juiste hoogte afstellen.

Drempelhulpen met handvat

Omdat onze metalen drempelhulpen of metalen oprijplaten van aluminium zijn, zijn ze ook licht in gewicht. Dit maakt dat ze ook prima kunnen worden ingezet op plaatsen waar een drempelhulp niet permanent mag liggen. Om het verplaatsen van de aluminium drempelhulp gemakkelijker te maken hebben wij onze aluminium drempelhulpen voorzien van een uitsparing welke als handvat kan dienen.

Breedtematen aluminium drempelhulp

Omdat onze aluminium drempelhulpen of aluminium oprijplaten verschillende toepassingen kennen hebben we ze ook in verschillende breedte maten. Wilt u de aluminium drempelhulp of oprijplaat permanent laten liggen dan kan het misschien prettig zijn om bijna de gehele breedte van de deur te voorzien van een aluminium drempelhulp of oprijplaat. In dat geval kunt u kiezen voor een breedte van 87 cm. Wilt u de aluminium drempelhulp juist gebruiken als tijdelijke oplossing en haalt u hem misschien vaak naar binnen dan kan het zijn dat uw voorkeur uitgaat naar een smallere drempelhulp. We hebben ze daarom ook in een breedte van 72 cm.

Maatwerk drempelhulp aluminium

Een van de voordelen van metaal is dat het goed te bewerkbaar is. Hierdoor is het mogelijk om aluminium drempelhulpen in elke gewenste hoogte breedte of diepte te maken. Wilt u dus een metalen drempelhulp kopen in een andere maat dan de standaardmaten of wilt u een aluminium drempelhulp of aluminium oprijplaat die niet verstelbaar is, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.