Verkeersdrempels

Wilt u een verkeersdrempel kopen? Met een verkeersdrempel of snelheidsdrempel haalt u de snelheid op uw terrein omlaag. Bij drempelhulpen.com kunt u verkeersdrempels kopen. Wij hebben verkeersdrempels te koop in verschillende hoogtes. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel vaart u de gebruikers laat minderen. De verkeersdrempels die wij verkopen bestaan uit losse elementen. Hierdoor kunt u zelf bepalen of u een lange verkeersdrempel of korte verkeersdrempel koopt. 

per pagina

4 producten

per pagina

4 producten

Verkeersdrempel kopen?

Wordt er bij u op het terrein te hard gereden of wilt u de verkeerssituatie veiliger en overzichtelijker maken? Dan kunt u een verkeersdrempel kopen of snelheidsdrempel kopen. Een verkeersdrempel zorgt er voor dat gebruikers hun snelheid moeten minderen, wat de verkeersveiligheid op uw terrein ten goede komt. 

Soorten verkeersdrempels

Gaat u een verkeersdrempel kopen dan komt u erachter dat u verschillende soorten verkeersdrempels kunt kopen. Zo kunt u verkeersdrempels kopen in verschillende lengte maten, maar ook moet u bepalen welke hoogte verkeersdrempel u gaat kopen. En als laatste punt is het materiaal ook nog van belang.

Dit zijn dus veel factoren waar u rekening mee moet houden, maar maken het u gemakkelijk. Alle verkeersdrempels of snelheidsdrempels in ons assortiment zijn gemaakt van rubber. Materiaalkeuze is dus heel gemakkelijk. Vervolgens kunt u beslissen hoeveel vaart u de gebruiker wilt laten minderen. Afhankelijk hiervan beslist u of u een verkeersdrempel 5 cm koopt of dat u een verkeersdrempel 7,5 cm gaat kopen

Hoe kies ik de juiste hoogte voor een verkeersdrempel?

Het kiezen van de juiste verkeersdrempel is afhankelijk van de omstandigheden waarin u de verkeersdrempel wilt plaatsen. Wij bieden 2 verschillende hoogtes aan, 5 cm en 7,5 cm. 

Verkeersdrempel 5 cm 

Een verkeersdrempel van 5 cm is goed geschikt voor een (bedrijven) terrein waar vooral personenauto's rijden. Hiermee zakt de maximale snelheid al gauw terug naar 20 km per uur.

Verkeersdrempel 7,5 cm 

Een verkeersdrempel van 7,5 cm wordt veelal ingezet bij gevaarlijke omstandigheden, of daar waar vooral voertuigen met grote wielen rijden zoals vrachtwagens en shovels. Met een hoogte van 7,5 cm wordt het al gauw oncomfortabel om over de verkeersdrempel heen te rijden, waardoor de snelheid verlaagd wordt tot 10 km per uur

Afmetingen verkeersdrempel

Onze verkeersdrempels zijn modulair. Wat inhoudt dat ze uit segmenten bestaan. We leveren zowel losse tussenstukken als eindstukken. Gaat u dus een verkeersdrempel kopen bij drempelhulpen.com dan kunt u zelf bepalen welke stukken u nodig heeft en hoeveel u nodig heeft om de lengte te overbruggen. 

Afmetingen van de verkeersdrempels in ons assortiment zijn:

Lengte eindstuk 25 cm
Lengte tussenstuk  50 cm
Wijdte (op- en afrijlengte) 40 cm
Hoogte verkeersdrempel 5 of 7,5 cm

Zelf monteren

Het monteren van een verkeerdrempel is heel eenvoudig. Wij leveren standaard de bouten, pluggen en ringen mee. Lees hier meer over het monteren van een verkeersdrempel.

Wat is de maximale belasting van een verkeersdrempel?

De verkeersdrempels uit ons assortiment zijn getest en geschikt bevonden voor zware belasting. De maximale belasting is namelijk 60.000 kg (60 ton). Door de hoge maximale belasting zijn snelheidsdrempels geschikt voor bijna al het verkeer en kunnen ook zware vrachtwagens of tractoren er overheen rijden. Lees dan meer over de maximale belasting van een verkeersdrempel

Maximale belasting van een verkeersdrempel is 60000 kg

Wat zijn de regels voor het plaatsen van verkeersdrempels?

Voor het plaatsen van verkeersdrempels zijn er veel regels waar rekening mee gehouden moet worden. Op de openbare weg gelden andere regels dan op eigen terrein.  Onze verkeersdrempels zijn bedoeld voor gebruik op eigen terrein.

Ook wanneer u verkeersdrempels op eigen terrein plaatst is het wel Het  verstandig om op de hoogte te zijn van hoe een verkeersdrempel op de openbare weg geplaatst en aangekondigd wordt. Via onderstaande link vindt u meer informatie.

Met welke regels moet ik rekening houden bij het plaatsen van een verkeersdrempel?

Richtlijnen omtrent verkeersdrempels

Er zijn wettelijke eisen voor de afstand tussen verkeersdrempels, maar deze zijn er voor plekken waar 30 of 50 km per uur moest rijden. In dat geval wordt er respectievelijk 30-50 meter of 80- 100 meter geadviseerd. Echter, het gaat hier niet over openbare wegen en ook niet over wegen waar nog 30 kilometer per uur gereden mag worden. Via onderstaande link vindt u meer informatie.

Richtlijnen omtrent verkeersdrempels

Verkeersdrempel aanvragen

Wilt u een verkeerssituatie bij u op het terrein veiliger maken door het plaatsen van verkeersdrempel, maar weet u niet goed waar u moet beginnen of hoe u dit moet aanpakken? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van passend advies.