Tweedehands artikelen.

Heeft u tijdelijk een drempelhulp nodig of bent u gewoon op zoek naar een goedkope drempelhulp? Drempelhulpen.com hecht waarde aan duurzaamheid en omdat drempelhulpen bijna niet aan slijtage onderhevig zijn bieden wij ook de mogelijkheid om bij ons een tweedehands drempelhulp of gebruikte oprijplaat aan te schaffen.

Hoewel deze drempelhulpen nauwelijks aan slijtage onderhevig zijn kunnen ze wel sporen van montage bevatten of kan er een hoekje uit zijn.

Het aanbod van tweedehands drempelhulpen is zeer wisselend. Wilt u een gebruikte drempelhulp kopen houdt dan onze website in de gaten.

per pagina

57 producten

per pagina

57 producten

Tweedehands drempelhulp nodig?

Soms doet er zich een situatie voor dat u ineens een drempelhulp nodig heeft en dit geen permanente situatie is. Denk hierbij aan een drempelhulp voor een tijdelijke noodvoorziening of een drempelhulp tijdens een verbouwing. Of misschien wilt u gewoon een goedkopere drempelhulp omdat u er niet te veel geld aan wilt uitgeven. Dan kunt u overwegen om een gebruikte drempelhulp of oprijplaat te komen. Een rubber drempelhulp tweedehands of een oprijplaat gebruikt is vaak nog net zo goed als een nieuwe drempelhulp. Dit omdat een drempelhulp op oprijplaat nauwelijks aan slijtage onderhevig is. Kiest u dus een tweedehands drempelhulp dan kiest u voor een voordelige oplossing.

Verschil tweedehands drempelhulp op oprijplaat gebruikt met een nieuwe drempelhulp

Een tweedehands drempelhulp of oprijplaat gebruikt is vaak net zo goed als een nieuwe drempelhulp. Enkel hij is al gemonteerd geweest en is ook gebruikt. Hierdoor zal een gebruikte drempelhulp sporen hebben van gebruik en kan het zo zijn dat in een tweedehands drempelhulp mogelijk nog sporen van montage te zien zijn. Denk hierbij aan schroefgaten in de gebruikte drempelhulp of een hoekje die er uit is gezaagd om hem binnen een deurkozijn te laten passen. Maar functioneel doet een drempelhulp gebruikt niet onder voor een gewone drempelhulp.

Een tweedehands drempelhulp een duurzaam alternatief

Wanneer u waarde aan duurzaamheid hecht, kijk dan eens of er in de gewenste hoogte een rubberen drempelhulp tweedehands of een oprijplaat gebruikt beschikbaar is. Omdat een drempelhulp nauwelijks slijt is een tweedehands drempelhulp een duurzaam alternatief voor een nieuwe drempelhulp.

Aanbod van gebruikte drempelhulpen

Het aanbod gebruikte drempelhulpen is heel erg wisselend. We proberen de voorraad tweedehands drempelhulpen steeds bij te houden op onze site. Houdt daarom de website goed in de gaten om te kijken of er tussen de tweedehands drempelhulpen een geschikte drempelhulp voor u bij zit, of neem contact met ons op.