Waterkeringsprofiel

Waterkeringsprofiel, ook wel waterkeringsdorpel genoemd, zorgt er voor dat natte ruimtes toegankelijk blijven voor hulpmiddelen op wielen, en het water niet via de verkeerde kant weg stroomt.

Heeft u een drempel welke er voor moet zorgen dat het water niet de kamer instroomt, maar zorgt deze drempel tevens voor een verminderde toegankelijkheid van de ruimte? Door het kopen van waterkeringsprofiel kunt u voorkomen dat u een grote verbouwing of bouwkundige aanpassing moet uitvoeren.

per pagina

8 producten

per pagina

8 producten

Waterkeringsprofiel

Een waterkeringsprofiel is een profiel van rubber met een bolle bovenkant. Door de bolle bovenkant van het profiel wordt water tegengehouden. Tevens zorgt de bolling in het profiel ervoor dat de ruimte wel toegankelijk blijft.

Het is hierdoor goed mogelijk om met bijvoorbeeld een rolstoel, tillift of Sara over de waterkeringsdorpel te rijden. En wat te denken van bijvoorbeeld een regaalwagen, koffiekar of afruimwagen die over de drempel van de spoelkeuken moet rijden? Door de toepassing van een waterkeringsdorpel gaat dit moeiteloos.

Waterkering in de kleur zwart of grijs

Omdat u natuurlijk graag wilt dat de kleur van het profiel enigszins aansluit bij de rest van uw badkamer of douche, kunnen we waterkeringsprofiel in zowel de kleur zwart als grijs leveren.

Waterkeringsprofiel op maat

Het is mogelijk om het waterkeringsprofiel op een standaard lengte van 1, 2 of 4 meter te kopen. Doordat het profiel gemaakt is van rubber is het goed zelf te snijden en kunt u zelf een waterkeringsprofiel op maat maken. Heeft u liever dat wij het waterkeringsprofiel voor u op maat maken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Het enige wat u hoeft te doen is ons de gewenste lengte en kleur van het waterkeringsprofiel door te geven.