Maatwerk

Drempelhulp op maat nodig?

Bent u van plan een drempelhulp te kopen, maar hebben wij in ons standaard assortiment niet de juiste maat of de juiste breedte? Dan kan een drempelhulp op maat uitkomst bieden.

We kunnen een maatwerkoplossing bieden met rubber drempelhulpen, maar ook is dit mogelijk in aluminium.

Huidige filters
  1. Soort drempelhulp
  2. Budget Line drempelhulpen
per pagina

3 producten

per pagina

3 producten

Rubber drempelhulp op maat met rechte zijden

Een rubber drempelhulp met rechte zijden kunnen we leveren in een lengte tot 4 meter. U kunt ervoor kiezen om een rol van 4 meter af te nemen en deze vervolgens zelf op maat te snijden tot één of meerdere rubber drempelhulpen op de gewenste maat. Maar het is ook mogelijk om door ons een rubber drempelhulp op maat te laten maken. Wanneer u de gewenste lengte, tot maximaal 4 meter, aan ons doorgeeft zorgen wij ervoor dat u de drempelhulp op maat van ons ontvangt.  

Rubber drempelhulp op maat met schuine zijden

Een rubber drempelhulp met schuine zijden heeft een standaard breedte van 90 of 110 cm. Wilt u een andere breedte drempelhulp kopen dan is de voordeligste oplossing om drempelhulpen aan elkaar te verbinden. Door de zijkanten te verwijderen en de drempelhulpen middels de juiste kit aan elkaar te verbinden creëren we een drempelhulp op maat. Een rubber drempelhulp op maat (met schuine zijden) kunt u in het werk aan elkaar verbinden middels bijgeleverde kit. 

Aluminium drempelhulp op maat

Aluminium is een materiaal, wat in tegenstelling tot rubber, tijdens de productie niet afhankelijk is van mallen. Dit maakt dat we een aluminium drempelhulp op maat kunnen maken. We kunnen de aluminium drempelhulp volledig kunnen aanpassen aan uw wensen. We kunnen de aluminium drempelhulp in elke gewenste hoogte, breedte of diepte vervaardigen.

En is er afschot in het straatwerk, waardoor het hoogteverschil tussen de linkerkant en rechterkant van de deur verschillend is of is de ondergrond niet helemaal vlak, dan is het zelfs mogelijk dat we een in hoogte verstelbare aluminium drempelhulp op maat voor u maken.

Drempelvervanger op maat

Onze drempelvervangers hebben standaard een lengte van 100 cm. Maar we kunnen ze ook leveren in een lengte tot aan maximaal 250 cm. Dus ook voor bijvoorbeeld een dubbele deur kunnen wij een drempelvervanger op maat bieden. 

Behalve de drempelveranger inkorten kunnen we deze ook voorzien van verzonken schroefgaten of een inkeping zodat u echt een drempeloplossing op maat heeft.