Hoe meet ik een drempel?

Het opmeten van een drempel is soms lastig. Er zijn wat handige tips waardoor het eenvoudiger is. Als u de stappen in dit formulier volgt dan ontvangen wij alle informatie van u en kunnen we u helpen aan de juiste drempelhulp. 

Als wij nog vragen hebben dan nemen wij contact met u op! Download de PDF hier.

Let op! Download het bestand en open het in adobe, anders is het bestand niet invulbaar en kunt het bestand niet versturen. 

Heeft u hulp nodig bij het invullen van het formulier, bekijk dan de video 

 

 

Het opmeten van een drempel is vaak lastig omdat ze niet helemaal recht zijn en ook omdat een drempel vaak uit meerdere kleine drempeltjes bestaat. Ook is het natuurlijk handig als de deur nog dicht kan als de drempelhulp voor de drempel ligt. Om deze reden hebben wij een inmeetinstructie gemaakt in de vorm van een formulier die u direct tijdens het meten kunt invullen. In 95% van de gevallen weten, wij nadat u dit ingevulde formulier (eventueel met foto’s van de drempel) naar ons hebt opgestuurd, precies wat u nodig heeft. Dit inmeetinstructie laat u kijken naar de omgeving, de breedte, de diepte en helpt u er aan te herinneren dat de deur nog dicht moet kunnen. Om het nog makkelijker te maken hebben we een filmpje gemaakt waarin precies wordt uitgelegd wat u precies moet doen om de stappen juist te doorlopen.

Met de inmeetinstructie en het daarbij behorende filmpje zijn wij er van overtuigd dat wij u nog beter kunnen helpen om de juiste drempelhulp te vinden en te kopen. Wij nemen uiteraard contact met u op als er nog onduidelijkheden zijn en als het niet helemaal lukt om het formulier goed in te vullen dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen.