Drempelhulp 20 cm hoog

Een drempelhulp van 20 cm is vrij hoog. Een verschil van 20 cm is een behoorlijk hoogteverschil. Het is een hoogteverschil waarbij goed moet worden nagedacht over welke drempelhulp het beste geschikt is. Ook moet er worden gekeken of je een drempelhulp 20 cm hoog uit één deel wilt aanschaffen of een drempelhulp 20 cm uit meerdere delen. Het is hierbij raadzaam om contact met ons op te nemen zodat we samen de situatie door kunnen nemen en u de best passende drempelhulp 20 cm of drempeloplossing 20 cm kunnen aanbieden.  

 

Huidige filters
  1. Hoogte
  2. 20 cm
per pagina

7 producten

per pagina

7 producten

Drempelhulp 20 cm hoog

Wilt u een drempelhulp van 20 cm hoog aanschaffen? Dan zult u zien dat dit nog niet zo eenvoudig is. Een hoogteverschil van 20 cm is namelijk vrij veel. En om goed te kunnen oprijden en afrijden moet er een bepaalde hellingshoek zijn. En is het misschien handig om in het hoogteverschil een rustpunt in te bouwen? 

Drempelhulp 20 cm nodig? Neem contact met ons op.

Heeft u een drempelhulp 20 cm hoog nodig? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Samen met u kijken we dan naar bepaalde factoren:

  • Waar wilt u de drempelhulp voor gebruiken?
  • Moet het een drempelhulp uit één deel bestaan?
  • Moet de drempeloplossing wegneembaar zijn?
  • Hoeveel ruimte is er beschikbaar?

Waar wilt u de drempelhulp 20 cm voor gebruiken?

Het spreekt voor zich dat het gebruik van de drempelhulp erg belangrijk is om te weten. Een elektrische rolstoel of scootmobiel zal namelijk gemakkelijk tegen een drempelhulp oprijden, maar moet iemand de hoogte te voet overbruggen dan is het erg veel en kan een rustpunt wenselijk zijn.

Moet het een drempelhulp 20 cm hoog uit één deel zijn?

Wanneer het een drempelhulp uit één deel moet zijn dan kunnen wij voor u een aluminium drempelhulp op maat maken. Moet het rubber zijn dan is het helaas niet mogelijk om een rubber drempelhulp uit één deel te verkrijgen. Omdat onze drempelhulpen een bepaalde hellingshoek hebben en dan te lang zouden worden dan is de drempelhulp niet meer te hanteren. Wij verkopen daarom geen drempelhulp 20 cm hoog uit één deel.

Moet de drempeloplossing wegneembaar zijn?

Een drempeloplossing van 20 cm, ook al is hij van aluminium, heeft een behoorlijk gewicht. Wilt u dat de drempelhulp 20 cm wegneembaar is dan zult u moeten kijken of het mogelijk is om de afmetingen in breedte en diepte zo minimaal mogelijk te houden. Ook kunnen we kijken of we de drempelhulp 20 cm uit meerdere delen kunnen vervaardigen zodat de hij wel wegneembaar is. 

Hoeveel ruimte is er beschikbaar voor de drempelhulp?

Voor een drempelhulp 20 cm is een langere uitloop noodzakelijk. Het is dus goed om te inventariseren hoeveel ruimte er beschikbaar is? En is een uitloop recht naar voren mogelijk of moet het misschien ook om een hoek aflopen? 

Allemaal vragen die moeten worden beantwoord om een goede drempelhulp 20 cm hoog te vinden. Neem voor een goed advies contact met ons op.