Auto drempelhulpen

Met een drempelhulp voor uw auto kunt u een hoogteverschil overbruggen om bijvoorbeeld de auto in de garage te zetten of omdat u tegen een trottoirband of stoep op moet rijden. Een drempelhulp auto kan dan zeker een uitkomst bieden. Zeker een verlaagde auto of een klassieker wilt u niet steeds tegen een hoogte oprijden. Door een drempelhulp te plaatsen verhelpt u dit probleem. Onze drempelhulpen zijn succesvol getest op zware belasting. Een drempelhulp berijden met een auto is daarom ook geen enkel probleem

Huidige filters
  1. Toepassingsmogelijkheden
  2. Auto
per pagina

16 producten

per pagina

16 producten

Drempelhulpen voor uw auto

Een auto drempelhulp komt van pas als u uw auto naar binnen wilt rijden. Uw auto laat u natuurlijk niet graag buiten staan. Zeker niet wanneer het om een bijzondere auto als bijvoorbeeld een klassieker gaat. Nu is een hoogteverschil natuurlijk nooit prettig, maar het is wel zo fijn als uw auto mooi vloeiend in en uit de garage te rijden is. Een auto drempelhulp kan dat realiseren. 

Welke drempelhulp is te gebruiken voor een auto?

In principe zijn al onze rubber drempelhulpen geschikt om te gebruiken voor een auto. Onze drempelhulpen worden namelijk getest op zeer zware belasting. Het gewicht van een auto is dan ook geen enkel probleem voor onze drempelhulpen. 

Drempelhulp auto in een langere lengte 

Wanneer u een auto drempelhulp wilt gaan aanschaffen moet u bedenken of u de gehele breedte van de drempel wilt voorzien van een auto drempelhulp of dat u enkel een drempelhulp legt waar de wielen over rijden. In dat geval heeft u dus twee drempelhulpen nodig. U kunt dan een keuze maken uit al onze rubber drempelhulpen, zowel drempelhulpen recht, drempelhulpen luxe met schuine zijden als de budget drempelhulp. 

Rubberen auto drempelhulp voor de gehele breedte?

Wilt u een rubber auto drempelhulp voor de gehele breedte van de garagedeur dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze rechte drempelhulp. Tot een hoogte van 2 cm kunnen we deze leveren in elke gewenste lengtemaat tot 4 meter. Wilt u gebruik maken van een budget drempelhulp of luxe drempelhulp met schuine zijden, maar wilt u wel de hele breedte overbruggen? In dat geval is het mogelijk om meerdere drempelhulpen aan elkaar te verbinden. Desgewenst kunnen wij de drempelhulpen op maat zagen en kunt u deze in het werk aan elkaar verbinden 

Voordelige auto drempelhulp

Wilt u een drempelhulp voor auto die niet te duur is? Kies dan voor onze budget drempelhulp. De budget drempelhulp is een voordelige drempelhulp voor auto. U kunt er voor kiezen om twee drempelhulpen aan te schaffen en deze voor de wielen te leggen, maar ook is het mogelijk om meerdere drempelhulpen aan elkaar te verbinden en zo het hoogteverschil over de gehele lengte weg te werken. Benieuwd wat een drempelhulp voor auto kost wanneer deze aan elkaar wordt verbonden? Onder het kopje maatwerk vindt u de prijzen.