Ongehinderd Best getest

Vanuit Ongehinderd worden een aantal oplossingen aangeraden om de toegankelijkheid van uw locatie te verbeteren. De ‘Ongehinderd Best Getest’ kant-en-klare oplossingen op onze website zijn door Ongehinderd getest en voldoen aan de toegankelijkheidscriteria van het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid (NLKT).

U kunt de vanuit Ongehinderd voorgestelde oplossingen direct bij ons bestellen. Eventuele materialen voor montage worden dan meegeleverd. Via de speciale kortingscode vanuit Ongehinderd wordt uw inkoopvoordeel direct in de bestelling verwerkt. U ontvangt gratis bevestingsmateriaal bij uw bestelling, wij bellen u om de juiste bevestiging te bespreken. 

per pagina

2 producten

per pagina

2 producten

Over Ongehinderd

Ongehinderd is een maatschappelijk gedreven onderneming die gemeenten, bedrijven en instellingen ondersteunt bij de toegankelijkheid van gebouwen. Door toegankelijkheid zichtbaar te maken en te adviseren over mogelijke verbeteringen, worden obstakels voor mensen met diverse soorten beperkingen weggenomen. Nu al meer dan 125.000 mensen met een beperking gebruiken de landelijke Ongehinderd app en website om toegankelijke locaties en gemeenten eenvoudig te vinden. Daarnaast worden door een team van keurmeesters en adviseurs locaties getoetst op toegankelijkheid en is Ongehinderd de uitvoerende partij voor het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid (NLKT).

Samenwerking Ongehinderd

Wij werken samen met Ongehinderd. Samen zorgen we ervoor dat het gemeenten en ondernemers zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt om eenvoudige aanpassingen voor toegankelijkheid direct uit te kunnen voeren.

Wist u namelijk dat er meer dan 2,5 miljoen Nederlanders met een beperking zijn? Dit zijn mensen die slecht ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel, slechtzienden of blinden, slechthorenden of doven en mensen met een assistentiehond. Al deze mensen wilt u toch ook kunnen ontvangen op uw locatie?

Beste drempelhulp of drempelhulp best getest

Vaak krijgen we de vraag: wat is de beste drempelhulp? Wat de beste drempelhulp is kunnen we niet zomaar één twee drie beantwoorden. Dit hangt namelijk af van een aantal factoren. Wel kunnen we aangeven welke drempelhulp best getest is. Ongehinderd test namelijk drempelhulpen aan de hand van een aantal criteria. En wanneer een drempelhulp voldoet aan deze criteria dan hoort daarbij het label Best Getest. 

Beste scootmobiel drempelhulp, beste rolstoel drempelhulp of beste rollator drempelhulp. 

Of een drempelhulp ook voor u de beste drempelhulp is, hangt af van waarvoor u hem wilt gebruikten. Wilt u een drempelhulp gaan gebruiken voor een hulpmiddels als scootmobiel, rollator of rolstoel dan kunt u zeker kijken naar het label van Ongehinderd. De criteria van Ongehinderd zijn namelijk ook bedoeld om een gebouw of ruimte toegankelijk te maken. Zoekt u dus de beste scootmobiel drempelhulp, beste rolstoel drempelhulp of beste rollator drempelhulp? Let dan vooral op het Ongehinderd label Best Gestest.

Beste drempelhulp voor heftrucks of beste magazijn drempelhulp

Hoewel een drempelhulp voor een heftruck of steekwagen in de basis hetzelfde moet doen als een drempelhulp voor een rollator of scootmobiel, namelijk het toegankelijk maken van de ruimte, zullen er toch andere eisen worden gesteld aan een drempelhulp voor een werkplaats of magazijn. 

Zo zal voor de beste rolstoeldrempelhulp een andere hellingshoek nodig zijn dan wanneer je een steekwagen over een kleine dorpel wilt duwen.

De beste rollator drempelhulp moet het liefst helemaal aflopen tot 0 mm terwijl een drempelhulp om een auto in de garage te zetten best nog een opstaand randje mag hebben. 

Beste geteste drempelhulp afhankelijk van de situatie

Wanneer we weten of een drempelhulp best getest is dan weten in ieder geval dat dit de beste drempelhulp is voor het gebruik met een hulpmiddel. Maar om te weten of dit ook de beste drempelhulp voor u is zal er ook moeten worden gekeken naar de situatie. Zo moet er bijvoorbeeld worden gekeken naar de beschikbare ruimte en het soort dorpel. 

Voorbeeld: Heb je een hoogteverschil van 7,5 cm. Dan heeft de beste geteste drempelhulp een diepte van 60 cm. Maar is deze ruimte wel beschikbaar of is er misschien maar 50 cm ruimte beschikbaar? Of bestaat het hoogteverschil misschien uit twee delen. In dat geval zul je een andere keuze moeten maken dan de beste geteste drempelhulp. 

Wat is voor u de beste drempelhulp?

Wilt u weten wat of de beste geteste drempelhulp geschikt is voor u? of wilt u weten wat de beste drempelhulp voor u zal zijn? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.