Dorpelplaat

Op zoek naar een dorpelplaat? Dorpelplaat is een woord wat ook wel wordt gebruikt wanneer men een drempelhulp bedoeld. Een drempelhulp is immers een plaat of object die tegen de dorpel wordt geplaatst. Wilt u dus een dorpelplaat kopen dan bent u op zoek naar een drempelhulp. Wij hebben dorpelplaten in heel veel verschillende hoogtes en breedtes. Ook een dorpelplaat op maat gemaakt behoort tot de mogelijkheden.  Verder kunt u bij ons kiezen uit een rubber dorpelplaat of een aluminium dorpelplaat.

Huidige filters
 1. Soort drempelhulp
 2. Dorpelplaat
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dorpelplaat kopen?

Een dorpelplaat is eigenlijk niets anders dan iets wat je tegen een dorpel plaatst om op een effectieve manier een hoogteverschil te overwinnen. Dat kan zowel de vorm van een plaat zijn maar het kan ook een skeg zijn die je tegen de dorpel plaatst. Met een dorpelplaat wordt dus eigenlijk een drempelhulp bedoeld. Wilt u dus een dorpelplaat kopen dan zoekt u eigenlijk een drempeloplossing als een drempelhulp.

Rubber dorpelplaat

Wanneer u bij drempelhulpen.com een dorpelplaat wilt kopen dan zult u zien dat de meest dorpelplaten zijn gemaakt van rubber. Een rubber dorpelplaat heeft namelijk heel veel voordelen. Zo is een rubber dorpelplaat:

 • Direct klaar voor gebruik
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Verkrijgbaar in vele hoogtematen en breedtematen
 • Geluidsarm wanneer je erover loopt of rijdt

Aluminium dorpelplaat

Het is bij drempelhulpen.com ook mogelijk om een aluminium dorpelplaat te kopen. Naast enkele standaard hoogtematen en breedte maten welke allemaal uit voorraad leverbaar zijn kunnen we ook een maatwerk aluminium dorpelplaat voor u maken.

Aluminium dorpelplaten kennen voordelen ten opzichte van een rubber dorpelplaat. Zo is een aluminium dorpelplaat:

 • In hoogte verstelbaar
 • Licht van gewicht
 • Eenvoudig weg te nemen
 • Geschikt voor ondergronden die niet helemaal vlak zijn
 • Volledig naar uw wensen en eisen te maken.

Maatwerk dorpelplaat

Hoewel wij heel veel verschillende soorten dorpelplaten kan het natuurlijk zo zijn dat u een dorpelplaat wilt kopen die niet overeenkomt met de maten welke wij in ons standaard assortiment voeren. In zo’n geval is het raadzaam om contact met ons op te nemen. Wij hebben namelijk heel veel mogelijkheden om een dorpelplaat op maat te maken. Zo kunnen we aanpassingen doen aan een rubber dorpelplaat om zo aan uw wensen te doen. En wilt u een aluminium dorpelplaat dan kunnen we deze zelfs helemaal aan uw wensen aanpassen en de dorpelplaat volledig op maat maken.