Garage drempelhulp

Op zoek naar een drempelprofiel voor uw garagedeur? In uw garage staat waarschijnlijk een auto, maar wat staat er allemaal nog meer? De BBQ, een gereedschapswagen, hogedrukspuit, grasmachine etc. Deze spullen rolt u gemakkelijker over de drempel wanneer er een drempelhulp voor de garage is geplaatst. Al onze rubber drempelhulpen zijn geschikt als garage drempelhulp. Wilt u een drempelhulp uit één geheel, en is het hoogteverschil maximaal 2 cm dan raden wij de drempelhulp recht aan, deze is er in een lengte tot maximaal 4 meter. Is het hoogteverschil groter en wilt u een brede drempelhulp dan kunnen we deze voor u op maat maken.

Huidige filters
  1. Toepassingsmogelijkheden
  2. Garage
per pagina

30 producten

per pagina

30 producten

Drempelprofiel voor de garagedeur

Een drempelhulp garage is een hele uitkomst wanneer je steeds met een auto of fiets een hoogteverschil moet overbruggen. Zeker wanneer het hoogteverschil wat groter is dan kan het heel vervelend en storend zijn om steeds tegen een rand op te rijden. 

Welke drempelhulp is geschikt als drempelhulp garage?

Als drempelhulp garage zijn nagenoeg alle rubber drempelhulpen uit ons standaard assortiment geschikt. Belangrijk aan een garage drempelhulp is dat hij de belasting aan kan van het materieel wat in de garage wordt gereden. Aangezien onze rubber drempelhulpen geschikt bevonden zijn voor zeer zware belasting is het dan ook geen enkel probleem om een rubber drempelhulp te gebruiken als drempelhulp voor garage of autostalling.

Luxe drempelhulp als garage drempelhulp

De luxe drempelhulpen uit ons assortiment zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in diverse hoogtematen tot 12,5 cm en hebben een breedte van 90 cm. Voordeel van deze drempelhulpen is dat ze een afloop tot bijna 0 mm hebben. Hierdoor wordt het hoogteverschil dus helemaal met de grond gelijk gemaakt. Wilt u de drempelhulp enkel ter plekke van het wielspoor gebruiken dan heeft u dus twee drempelhulpen nodig. Wilt u de volledige garagedeur voorzien van een drempelhulp dan kunt u een drempelhulp op maat bestellen. Door meerdere drempelhulpen aan elkaar te verbinden wordt de gehele breedte voorzien van een garage drempelhulp.

Budget drempelhulp als voordelige drempelhulp voor een garage

Als drempelhulp voor garage kunt u ook gebruik maken van onze voordelige budget drempelhulp. Deze drempelhulpen hebben een iets kortere oploop dan de luxe drempelhulp en ze lopen niet helemaal af tot 0 mm. Er blijft dus een klein hoogteverschil over. Maar voor grote problemen zal dit geen probleem zijn. De lengte van deze drempelhulpen bedraagt, afhankelijk van de gekozen hoogte maat 110 of 90 cm. 

Rechte drempelhulp voor garage kopen?

Ook kleine hoogteverschillen bij een garage kunnen erg hinderlijk zijn. Bijvoorbeeld als u geregeld met een heftruck of steekwagen naar binnen rijdt. Wanneer het hoogteverschil maximaal 24 mm betreft kunt u daarom gebruik maken van een rechte drempelhulp. De rechte drempelhulpen tot 20 mm zijn zelfs leverbaar in elke gewenste lengte tot 4 meter.