Projecten en maatwerk

Wij maken regelmatig drempelhulpen op maat. Soms als oplossing voor iemand thuis maar ook regelmatig voor een woningbouwvereniging of verzorgingstehuis. Samen met de klant bedenken we dan de perfecte oplossing voor het drempelprobleem. 

Hieronder vindt u enkele van deze maatwerkoplossingen

maart '24 - Drempelbrug voor badkamerdrempel

Vaak wordt in een badkamer een rolstoeldrempel geplaatst. Deze drempel is vaak een obstakel voor iemand met een rolstoel of rollator, maar meestal is dat eenvoudiger op te lossen. Echter, een tillift heeft een hele lage bodemvrijheid waardoor er ander oplossing bedacht moet worden. Deze oplossing zorgt voor een goede hellingshoek en bestaat uit een drempelbrug met aan beide zijden een drempelhulp. Eventueel kan deze ook elke keer worden verwijderd. 

Op een andere plek hebben we een soortgelijke drempelhulp geleverd als oplossing voor een drempel naar buiten waar geen permanente oplossing kan liggen en de aluminium strip in de drempel beschermd dient te worden. Deze drempelhulp valt oer de drempel, en leunt op de vloer aan beide zijden zodat de drempel wordt ontzien.