Drempelhulp 5 cm

Op zoek naar een drempelhulp van 5 cm? Drempelhulpen 5 cm hebben wij in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we en budgetdrempelhulp 5 cm, een comfort drempelhulp 5 cm en een aluminium drempelhulp 5 cm.

Zoekt u een voordelige drempelhulp 5 cm dan is de budgetdrempelhulp een goede oplossing. Wilt u de drempelhulp 5 cm gebruiken met een voertuig met kleine wielen zoals een rollator, dan kunt u kiezen voor comfort drempelhulp. Is de ondergrond niet helemaal vlak of heeft een voorkeur voor aluminium dan kiest u voor de aluminium drempelhulp.

Huidige filters
  1. Hoogte
  2. 5 - 5,9 cm
per pagina

4 producten

per pagina

4 producten

De voordelen van een rubber drempelhulp

Hoewel er verschillende behalve rubberen drempelhulpen nog veel andere materialen kunnen worden gebruikt voor het maken van een drempelhulp, heeft een rubber drempelhulp toch wel onze voorkeur. Rubberen drempelhulpen hebben namelijk veel voordelen.

Graag noemen we enkele voordelen van een rubber drempelhulp. Een rubber drempelhulp is:

- geluidsarm

- eenvoudig te monteren (meestal volstaat het op de plek leggen van de drempelhulpen

- direct op maat, daardoor hoeft hij niet te worden opgebouwd

- goed te bewerken. Hierdoor kun je ter plaatse eenvoudig kleine aanpassingen doen. 

Rubber drempelhulp met rechte zijden

Een drempelhulp van rubber met rechte zijden wordt vaak gebruikt om binnenshuis kleine hoogteverschillen te overbruggen. Doordat deze afloopt tot 0 mm is hij geschikt voor elk type hulpmiddel, zoals een rolstoel, rollator, trippelstoel of scootmobiel. Ook is dit soort rubberen drempelhulp goed geschikt voor bijvoorbeeld een palletkar, steekwagen, trolleykar of heftruck.

Omdat deze rubberen drempelhulpen maar een beperkte hoogte hebben, is het niet noodzakelijk om deze te voorzien van schuine zijkanten. 

De rubber drempelhulpen met rechte zijden zijn leverbaar in een lengte tot 4 meter. Hierdoor is het ook mogelijk om een drempelhulp op maat te kopen.

Drempelhulp van rubber met schuine zijden

Wilt u een rubberen drempelhulp kopen die u vanaf elke hoek kunt oprijden of afrijden? Dan is de comfort line rubber drempelhulp met schuine zijden erg geschikt.

Dit type drempelhulp van rubber loopt af tot bijna 0 mm en zijn hierdoor zeer geschikt voor vele hulpmiddelen, zoals een rollator, rolstoel, trippelstoel of schootmobiel. Ook is de comfort line rubber drempelhulp met schuine zijden geschikt om op te rijden met een steekkar, palletwagen of heftruck.

De drempelhulpen van rubber met schuine zijden hebben we in een aantal standaardmaten in ons assortiment. Maar ook een comfort line rubber drempelhulp op maat is mogelijk.

Budget drempelhulp van rubber

Zoekt u een goedkope rubber drempelhulp? Dan kunt u kiezen voor een budget drempelhulp. De budgetdrempelhulp van rubber is een voordelige oplossing om grotere hoogteverschillen te overwinnen. Kenmerkend aan de budgetdrempelhulp van rubber zijn de schuine zijden, iets steilere oploop en een kleine opstaande rand.

Doordat de budgetdrempelhulp is voorzien van schuine zijden, is oprijden vanuit elke hoek mogelijk. Het kleine opstaande randje zorgt ervoor dat deze drempelhulp minder geschikt is voor hulpmiddelen met kleine wielen. Voor een scootmobiel of elektrische rolstoel vormt dit geen probleem. Juist voor deze hulpmiddelen is de rubber budgetdrempelhulp een voordelige oplossing.

Rubberen drempelhulp op maat

Rubber is een materiaal wat zich goed laat bewerken. Hierdoor behoort een rubberen drempelhulp op maat ook tot de mogelijkheden. Zo kunnen we een rubberen drempelhulp op maat maken wanneer er bijvoorbeeld een hoekje uit moet bij het deurkozijn. Een ander voorbeel van een rubberen drempelhulp op maat is dat een drempelhulp wordt ingekort omdat de deur bijvoorbeeld maar 79 cm breed is. Andersom is het ook mogelijk. Door meerdere drempelhulpen aan elkaar te koppelen kun je een rubberen drempelhulp op maat creëren. 

Drempelhulp van rubber kopen

Wilt u een drempelhulp van rubber kopen? Bedenk dan goed wat voor soort rubber drempelhulp u wilt kopen. Waar gaat u de drempelhulp voor gebruiken en hoe hoog is het hoogteverschil. Om een goede keuze te maken helpen wij u graag verder. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren bij de aanschaf van een rubber drempelhulp.

Waarom een rubberen drempelhulp bestellen bij Drempelhulpen.com

Een rubber drempelhulp bestellen bij Drempelhulpen.com betekent dat u kunt vertrouwen op:

- snelle levering (voor 14.00 uur besteld is nog dezelde dag verzonden

- ruime assortiment

- passend advies (via telefoon, mail, whats app of op locatie) 

- gratis verzending (vanaf een goederenwaarde van € 25,-)

- voor ieder hoogteverschil een passende oplossing.