Drempelhulp 7 cm hoog

Wanneer u een hoogteverschil heeft welke u wilt overwinnen met een drempelhulp dan is het altijd goed om eerst te weten hoe hoog het hoogteverschil is. Het hoogteverschil bepaalt namelijk mede welke drempelhulp het beste geschikt is. Zoekt u een drempelhulp 7 cm dan hebben wij de keuze uit zowel een rubber drempelhulp 7 cm als een aluminium drempelhulp 7 cm.

Huidige filters
  1. Hoogte
  2. 7 - 7,9 cm
per pagina

4 producten

per pagina

4 producten

Drempelhulp 7 cm hoog

Een hoogteverschil van 7 cm is een hoogteverschil welke we op meerdere manieren kunnen oplossen. Zo kunnen we dit op lossen met een aluminium drempelhulp maar ook met een rubber drempelhulp. Afhankelijk van waarvoor u de drempelhulpen wilt gebruiken kunnen we u adviseren welke drempelhulp u het beste kunt gebruiken.

Verplaatsbare drempelhulp 7 cm

Hoe hoger de drempelhulp hoe zwaarder de drempelhulp in de regel ook zal worden. Een rubber drempelhulp 7 cm hoog weegt dan ook al snel meer dan 10 kilo. Wilt u een verplaatsbare drempelhulp 7 cm dan kunt u misschien beter kiezen voor een aluminium verstelbare drempelhulp. Deze drempelhulp is lichter van gewicht dan aluminium en tevens is hij al voorzien van een geïntegreerd handvat waardoor hij eenvoudig is te verplaatsen.

Drempelhulp 7 cm hoog voor binnen

Als drempelhulp 7 cm voor binnen wordt vaak gebruik gemaakt van de comfort line drempelhulp 7 cm. Maar in beginsel kan elke drempelhulp zowel binnen als buiten worden toegepast. Alleen hebben sommige drempelhulpen eigenschappen waar je wel rekening mee moet houden wanneer je ze binnen toepast. Zo kun je het vaak duidelijk horen wanneer je over een aluminium drempelhulp loopt. Wanneer geluid een bezwaar is, dan is het advies om de aluminium drempelhulp niet binnen te gebruiken.

Een budget drempelhulp is gemaakt van gerecycled rubber. Hierdoor kan hij zeker in het begin nog wat geur afgeven. Bent u hier erg gevoelig voor dan raden wij aan om deze drempelhulp niet binnen te gebruiken maar om te kiezen voor de comfort line drempelhulp 7cm.

Drempelhulp 7 cm hoog voor buiten

Zoals aangegeven kunnen al onze drempelhulpen in de regel zowel binnen als buiten worden gebruikt. De drempelhulpen zijn namelijk zo vormgegeven dat water er zo veel mogelijk afloopt en dat er een bepaalde mate van anti-slip is aangebracht. Zo heeft de aluminium drempelhulp tranen en is de comfort-line drempelhulp van stroef granulaat. Buiten heb je ook minder last van eigenschappen als geur en geluid. Dus zou je elke drempelhulp 7 cm buiten kunnen gebruiken.

Verstelbare drempelhulp 7 cm

Wanneer de ondergrond niet helemaal vlak is of er zit verschil in het hoogteverschil aan de linkerkant en rechterkant van het kozijn kies dan voor een verstelbare drempelhulp 7 cm. Onze aluminium verstelbare drempelhulpen hebben meerdere stelpootjes die onafhankelijk van elkaar zijn af te stellen. Hierdoor staat de drempelhulp altijd waterpas.