Oprijplaat rubber

Wanneer iemand op zoek is naar een oprijplaat van rubber dan wordt er vaak een rubber drempelhulp bedoeld. Wij kunnen rubberen drempelhulpen of rubberen oprijplaten leveren voor diverse toepassingen. We hebben namelijk een groot assortiment met rubber oprijplaten in diverse hoogtematen en breedtematen. Weet u niet welk type het meest geschikt is voor u? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Huidige filters
  1. Soort drempelhulp
  2. Oprijplaat Rubber
per pagina

21 producten

per pagina

21 producten

Oprijplaat rubber voorzien van rechte zijden

Wanneer je een klein hoogteverschil moet overbruggen (tot 2,5 cm) dan kun je gebruik maken van een rubber oprijplaat voorzien van rechte zijden. Deze drempelhulp of oprijplaat kenmerkt zich doordat hij helemaal afloopt tot 0 mm. Hierdoor is hij te gebruiken voor hulpmiddelen met kleine en grote wielen. Zoals rolstoel, rollator of scootmobiel. Maar ook is deze oprijplaat te gebruiken om een ruimte geschikt te maken voor palletkar, postkar, steekwagen of heftruck.

Deze drempelhulp kunnen we in veel hoogtematen zelfs leveren in een lengte tot 4 meter. Zo maakt u dus ook gemakkelijk uw loods of magazijn beter toegankelijk.

Rubber oprijplaat voorzien van schuine zijkanten

Rubberen oprijplaten zijn er in verschillende uitvoeringen. Eén soort daarvan is de rubber oprijplaat voorzien van schuine zijkanten. Deze schuine zijkanten zorgen ervoor dat oprijden en afrijden vanuit elke hoek mogelijk is. U hoeft dus niet recht voor de oprijplaat te staan om er over te kunnen.

Rubber oprijplaten hebben we standaard in ons assortiment tot een hoogte van 12,5 cm. Wilt u een grotere hoogte overbruggen dan is het raadzaam om dit in stapjes te doen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voordelige oprijplaat van rubber

Wanneer u een goedkope oprijplaat van rubber zoekt, kijk dan bij onze budgetdrempelhulpen. Deze drempelhulpen worden ingezet om op een voordelige manier grotere hoogteverschillen te overbruggen.

De budget drempelhulp is een oprijplaat of ook wel drempelhulp is iets steiler dan de oprijplaten uit ons standaard assortiment. Ook loopt hij niet helemaal af tot 0 mm. Dit zorgt ervoor dat de drempelhulp aan de voorkant een klein randje overhoudt van 1 tot 1,5 cm (afhankelijk van de gekozen drempelhoogte). Zeker voor grotere wielen is dit geen enkel probleem. Mocht dit wel een probleem zijn dan valt de budget oplossing af, maar kunt u kiezen voor een drempelhulp uit de comfort line of een aluminium oprijplaat.