Rollator drempelhulp

Bent u specifiek op zoek naar een drempelhulp voor een rollator? Wij hebben veel drempelhulpen. Ook voor een rollator hebben wij een drempelhulp. Een rollator drempelhulp moet voldoen aan een aantal eisen. Zo mag hij niet te steil zijn en moet hij het liefst aflopen tot 0 mm of bijna 0 mm. Wanneer een drempelhulp voor een rollator niet helemaal afloopt tot 0 mm dan moet u de rollator steeds een klein stukje optillen om omhoog te kunnen. De rechte drempelhulp en comfort line drempelhulp en aluminium drempelhulp zijn geschikt als rollator drempelhulp.

Huidige filters
  1. Toepassingsmogelijkheden
  2. Rollator
per pagina

38 producten

per pagina

38 producten

Drempelhulp rollator kopen?

Een drempelhulp rollator kan een goede oplossing zijn voor vervelende hoogtes. Wanneer u achter een rollator loopt dan weet u als geen ander hoe vervelend een hoogteverschil is. Zelfs een klein hoogteverschil kan dan al een zwaar obstakel vormen. Het liefst verwijdert u natuurlijk alle drempels en maakt u de hoogteverschillen met de grond gelijk. Omdat dat nu eenmaal niet gaat is het verstandig om na te denken over de aanschaf van een rollator drempelhulp. 

Rollator drempelhulp met schuine zijden 

Als rollator drempelhulp kunnen veel drempelhulpen worden gebruikt. Maar zeker wanneer het hoogteverschil groter wordt dan is het fijn als de drempelhulp is voorzien van schuine zijden. Dit zorgt er namelijk voor dat u vanuit elke hoek kunt oprijden en afrijden en ook zorgt het ervoor dat u niet zo snel naast de drempelhulp stapt. Zowel onze luxe drempelhulp als onze budget drempelhulpen zijn voorzien van schuine zijden. 

Rubber drempelhulp rollator kopen?

Wij hebben meerdere soorten rubber drempelhulpen. Zo hebben de drempelhulpen met rechte zijden voor de kleinere hoogteverschillen. Maar ook de luxe drempelhulp met schuine zijden en de budget drempelhulp met schuine zijden. 

De drempelhulp met rechte zijden wordt vooral gebruikt voor kleine hoogteverschillen. De drempelhulp met rechte zijden loopt af tot 0 mm. Hij heeft geen schuine zijden omdat dit geen meerwaarde biedt bij kleine hoogteverschillen. Deze drempelhulp is een prima rubber rollator drempelhulp. 

Luxe rubber drempelhulp rollator

Ook de rubber drempelhulp luxe met schuine zijden is een goede rollator. Immers om al drempelhulp rollator gebruikt te kunnen worden is het fijn als de drempelhulp afloopt tot bijna 0 mm en als hij bij grotere hoogteverschillen is voorzien van schuine zijden. Aan deze eisen voldoet de luxe drempelhulp. Het is daarom een goede rollator drempelhulp.

De rollator budget drempelhulp van rubber 

De budget drempelhulp van rubber is een minder goede oplossing om te gebruiken als rollator drempelhulp. Hoewel deze wel is voorzien van schuine zijden en dus geschikt zou kunnen zijn, laat de afloop te wensen over. Afhankelijk van de gekozen hoogte heeft deze drempelhulp een opstaand randje van ongeveer 0,5 tot 1,5 cm. Voor de kleine wielen van een rollator kan dit randje een bezwaar vormen.