Stoeprand drempelhulp

Een hoogteverschil bij een stoeprand is ontzettend vervelend en vooral ook erg lastig. Het is daarom goed om dit hoogteverschil op te lossen met een drempelhulp. Bovendien kan een hoogteverschil bij een stoeprand ook voor de nodige schade zorgen aan het middel wat de stoep op moet.

Zoek je een drempelhulp voor stoeprand dan zijn er natuurlijk verschillende opties. Zo kun je kiezen voor een lichtgewicht aluminium verstelbare drempelhulp maar ook is het mogelijk om een rubber drempelhulp voor de stoeprand te plaatsen. En wilt u een goedkope tijdelijke stoeprand drempelhulp kies dan voor de mobiele pvc drempelhulp. Tevens kunnen we bij drempelhulpen.com een stoeprand drempelhulp op maat maken.

Huidige filters
  1. Toepassingsmogelijkheden
  2. Stoeprand
per pagina

15 producten

per pagina

15 producten

Stoeprand drempelhulp

Een drempelhulp voor een stoeprand is niet zomaar een oplossing. Een stoeprand drempelhulp zorgt er namelijk voor dat:

  • materialen minder snel beschadigen, denk hierbij aan een rolcontainer bij het laden en lossen.
  • Je minder risico op ongelukken hebt bij het afrijden van een stoep, bijvoorbeeld met een scootmobiel of rolstoel
  • Het lichaam het minder zwaar te verduren heeft wanneer materialen of hulpmiddelen tegen een stoep op worden gereden.

Het is dus altijd een goed plan om een stoeprand drempelhulp aan te schaffen. Ook al gebruik je hem maar een paar keer per week. De kan op ongelukken of ongemak worden aanzienlijk verkleind.

Stoeprand drempelhulp van aluminium

Een stoeprand drempelhulp van aluminium heeft als voordeel dat hij licht van gewicht is. Daardoor is hij gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen. Dit is wel zo handig omdat een stoeprand drempelhulp in de meeste gevallen niet permanent kan blijven liggen. Verder heeft de aluminium stoeprand drempelhulp standaard een vooraf gestanste uitsparing welke als handvat dient. Hierdoor kun je de drempelhulp nog gemakkelijker optillen en plaatsen of verplaatsen.

Stoeprand drempelhulp van rubber

Wanneer de drempelhulp voor stoeprand permanent op zijn plek mag blijven liggen kunt u er ook een rubber stoeprand drempelhulp kopen. Rubber drempelhulpen zijn namelijk over het algemeen zwaarder dan een aluminium drempelhulp, zeker ook wanneer het gaat om grotere hoogteverschillen zoals bij een stoeprand. Door het gewicht  blijven ze zonder verdere bevestiging op de plaats liggen. En wilt u de drempelhulp toch vast op de grond leggen dan kan dit middels kit of door de stoep drempelhulp vast te schroeven.  Wilt u een voordelige stoeprand drempelhulp van rubber kies dan voor de voordelige budgetdrempelhulp.

Drempelhulp voor stoep van PVC

Een eenvoudige maar adequate oplossing om snel het hoogteverschil bij een stoep te overwinnen is de voordelige PVC drempelhulp. Deze drempelhulp is zo gemaakt dat hij kan worden ingezet voor grotere hoogteverschillen. Hierdoor is hij perfect te gebruiken als stoep drempelhulp. Door zijn korte oprit is hij minder geschikt voor een rollator of scootmobiel.