Hoe werken wij samen met Woningbouwcoorporaties?

De meeste woningbouwverenigingen hebben hun eigen montage of onderhoudsteam die de opname en plaatsing van de drempelhulpen voor zijn rekening neemt. In andere gevallen werkt de woningbouwvereniging samen met een bouwbedrijf die alle werkzaamheden voor zijn rekening neemt. In dat geval levert Roege Drempelhulpen de drempelhulpen. Daarnaast kunnen we in bovengenoemde situaties ook onze expertise leveren. We kunnen op afstand of soms op locatie helpen bij lastige situaties. Ook kunnen onze hulpmiddelen helpen zoals het inmeetformulier en onze meethulp.

Kort samengevat komt onze service op het volgende neer:

  1. Het leveren van drempelhulpen
    1. Standaardproducten
    2. Maatwerkproducten zoals ingekorte drempelhulpen, hoekjes eruit zodat de drempelhulp precies tussen de kozijnen valt en verzonken schroefgaten in de drempelvervangers.
  2. Hulp op afstand bij lastige situatie telefonisch of via de mail, eventueel met behulp van foto’s of een ingevuld inmeetformulier.
  3. Het leveren van de meethulp waarmee tijdens het meten direct duidelijk is welk product geschikt is.
  4. Inmeten van de drempelhulpen als het niet mogelijk is dat dit door de woningbouwvereniging zelf gebeurd.
  5. Eventueel in uitzonderlijke gevallen wordt de  montage door ons uitgevoerd.

 

Drempelvervangers

Veel woningbouwverenigingen kiezen er voor de drempels helemaal te verwijderen uit de woning. Dit zorgt namelijk voor een permanente oplossing en mede daardoor kunnen deze woningen dan worden aangeduid als seniorenwoningen. Het monteren van onze drempelvervangers is heel eenvoudig omdat wij de drempelvervangers op maat met verzonken schroefgaten kunnen leveren.

Als u zelf woont in een huis van een woningbouwvereniging ga dan niet zomaar drempels verwijderen maar overleg dit eerst met de woningbouwvereniging. Vaak wil de woningbouwvereniging zelf toestemming geven voor dit soort werkzaamheden. En u wilt uiteraard ook graag weten of er een waterleiding of andere bekabeling ligt onder de drempel voordat u begint met de werkzaamheden. Het laatste kunt u laten uitvoeren door ons, door een bouwbedrijf, of u kunt het uiteraard ook heel eenvoudig zelf de drempelvervangers plaatsen.