Ik ben op zoek naar een drempelhulp van 15 cm hoog, wat is er mogelijk?

We hebben verschillende oplossingen voor een drempel van 15 cm hoog.

Een drempelhulp van 15 cm hoog is niet eenvoudig op te lossen. Deze drempels zijn zo hoog dat een behoorlijke opstap kunnen betekenen voor de gebruiker. Het is belangrijk om te bepalen waar de drempel zich bevindt en hoe u er gebruik van maakt.

drempelhulpen 15 cm bij de schuur

Als u een drempel  heeft van 15 cm bij de schuurdeur en u wilt hier de electrische fiets, scooter, of motor in plaatsen dan voldoet onze budget drempelhulp 15 cm heel goed. Deze budget drempelhulp is maar 60 cm breed en maar 33 cm diep, maar dit is precies goed voor het in de schuur zetten van een fiets of ander voertuig met 2 wielen. Dat is echter wel het enige waarvoor deze drempelhulp geschikt is. U kunt deze niet gebruiken als u met een rolstoel of rollator over de drempel wil. De drempelhulp is dan niet breed of diep genoeg.

drempelhulp 15 cm bij de voor of achterdeur

Via de voor of achterdeur gaat iedereen naar binnen en buiten. Daarom is een goede drempelhulp belangrijk. Deze drempelhulp dient een ruime afloop te hebben en ongeveer net zo breed of breder dan de deur te zijn. U kunt dan kiezen voor onze aluminium drempelhulp, een budget variant of oplossing die in stapjes omhoog gaat.

Deze drempelhulp heeft een ruime oploop, bij 15 centimeter is dit 176 cm, en dat maakt deze drempelhulp voor iedereen geschikt. Daarbij heeft deze drempelhulp afrijdbeveiliging wat er voor zorgt dat er niet vanaf de zijkanten per ongeluk afgereden kan worden. Wilt u liever een iets minder lange afloop dan kunnen we ook een andere iets lagere drempelhulp geschikt maken voor een hoogte van 15 cm. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

  • Budget drempelhulp (leverbaar vanaf april 2023)
  • In stapjes omhoog

Het is mogelijk om in stapjes omhoog te gaan naar een hoogte van 15 centimeter. Wij doen dit met rubber tegels. Dit is bijvoorbeeld ook een oplossing bij een galerij.