Heeft u ook tuindeur drempelhulpen met een breedte van 180 cm?

Afhankelijk van de hoogte kunnen wij een drempelhulp uit één geheel aanbieden of kunnen we de gewenste lengte bereiken door drempelhulpen te koppelen.

Hoogteverschil tot en met 2 cm

Wanneer het een hoogteverschil betreft tot en met 2 cm dan kunnen we dit oplossen door gebruik te maken van een rechte drempelhulp. We kunnen de zwarte rechte drempelhulpen leveren in elke gewenste lengte tot 4 meter. Heeft u meerdere afwijkende lengtes nodig en wilt u ze graag zelf in het werk op maat snijden? We kunnen deze drempelhulp ook in rollen van 4 meter leveren, u kunt ze dan zelf in het werk op maat snijden. Dit kan eenvoudig met een stanleymes of een fijngetande zaag. De dubbelzijdige tape kunt u het best na het zagen aanbrengen en kunnen wij desgewenst meeleveren.

Hoogteverschil van meer dan 2 cm

Betreft het een hoogteverschil van meer dan 2 cm dan is dit op te lossen door meerdere drempelhulpen aan elkaar te koppelen. In onze werkplaats hebben wij de beschikking over de juiste materialen om op een nette manier de zijkanten van de drempelhulpen te verwijderen, maar het is ook mogelijk om dit zelf te doen. Door deze delen in het werk, middels kit, aan elkaar te verbinden ontstaat een keurig nette verbinding. We kunnen op deze manier elke gewenste lengte bereiken. Het koppelen van drempelhulpen is zowel mogelijk bij de luxe drempelhulpen als bij de budgetdrempelhulpen.

Op ons YouTube kanaal kunt u zien hoe het koppelen van drempelhulpen in zijn werk gaat.

Aluminium drempelhulpen op maat

Een andere mogelijkheid om een drempelhulp op maat te verkrijgen is door gebruik te maken van een aluminium drempelhulp. Deze kunnen wij helemaal naar uw wens maken. Helaas zult u in dat geval wel rekening moeten houden met langere levertijden. De actuele levertijd vindt u bij het product of kunt u navragen via info@drempelhulpen.com

Alle producten die wij op maat kunnen maken vindt u via de categorie 'drempelhulpen op maat gemaakt'