Ik zoek een drempelhulp voor mijn scootmobiel. Welke drempelhulp heb ik nodig voor mijn scootmobiel?

Ik zoek een drempelhulp voor mijn scootmobiel. Welke drempelhulp heb ik nodig voor mijn scootmobiel?

De meest voordelige scootmobiel drempeloplossing is een budgetdrempelhulp.

Voordelige drempelhulp

De budgetdrempelhulp is een goedkope drempelhulp. Net als de Comfort Line Drempelhulp is de budgetdrempelhulp aan drie zijden schuin aflopend. Het grote verschil tussen de luxe drempelhulp en de budgetdrempelhulp is dat de budget drempelhulp niet helemaal afloopt tot 0 cm. Maar dit is voor een scootmobiel geen enkel probleem. De budgetdrempelhulp is daardoor erg geschikt als scootmobiel drempeloplossing.

Hoogte drempelhulp

De budgetdrempelhulp is standaard leverbaar in verschillende hoogtes tot 15 cm. Heeft u een andere hoogte nodig dan zullen we samen met u kijken naar de beste oplossing. Neem hiervoor contact met ons op.

Drempelhulp vanaf de zijkant oprijden

De budgetdrempelhulp is een drempelhulp met schuine zijden. Dit maakt dat u de drempelhulp vanuit elke hoek kunt oprijden. U hoeft dus niet perse recht voor de budgetdrempelhulp te staan om hem te kunnen oprijden.

Hellingshoek drempelhulp en de lengte van een drempelhulp

De op te rijden lengte van de budgetdrempelhulp is korter dan de op te rijden lengte van de luxe drempelhulp met schuine zijden. De budgetdrempelhulp heeft hierdoor een andere hellingshoek dan een luxe drempelhulp. De budgetdrempelhulp is dus iets minder vlak aflopend dan de luxe drempelhulp met schuine zijden. Maar voor een scootmobiel of elektrische rolstoel is dit geen enkel probleem.

Breedte van een drempelhulp

De budgetdrempelhulp heeft een breedte van 90 of 110 cm (afhankelijk van de gekozen hoogtemaat). In de hoogtes tot en met 6,5 cm is hij 110 cm breed, en wanneer de drempelhulp hoger is dan is hij 90 cm breed. Mocht u de drempelhulp toch breder willen dan onze standaardbreedte, dan is dit mogelijk. We kunnen, door drempelhulpen te koppelen, de drempelhulp net zo lang maken als nodig is. Kijk hiervoor eens onder het kopje maatwerk.