In welke maten kan ik een Budget drempelhulp bestellen?

De budget drempelhulpen zijn beschikbaar vanaf 2 cm tot een hoogte van 15 cm. Deze drempelhulpen zijn er in 15 maten te weten: 2 cm/ 2,6 cm/ 3 cm/ 3,8 cm/ 4 cm/ 5 cm/ 5,1 cm/ 6 cm/ 6,5 cm/ 7 cm/ 7,6 cm/ 9,0 cm/ 10,3 cm/ 12,5 cm en als laatste de 15 cm. Een budget drempelhulp kopen kan dus niet bij alle maten. Als uw maat er niet bij staat dan kiest u de drempelhulp met de maat die daar het dichtst bij past. Maar de drempelhulp mag nooit hoger zijn dan de drempel. Dus als u een drempel heeft van 7,2 cm dan kunt u het beste de budget drempelhulp kopen met een hoogte van 6,5 cm. Anders komt u er namelijk van af de andere kant tegen aan en dan zorgt dit voor een obstakel aan die zijde. Ook kan de drempel dan verschuiven als u er tegen aan drukt vanaf de andere kant en dit kan voor een onveilige situatie zorgen.

Voor het opmeten van de budget drempelhulp hebben wij een liniaal beschikbaar die u kunt printen en daarna kunt u hiermee de drempel opmeten. U weet dan precies welke drempelhulp u nodig heeft. Dit liniaal kunt u hieronder downloaden, printen en dan kunt u daarna de maat aan ons doorgeven.

Naast de standaard budget drempelhulpen hebben wij ook nog 2 maten budgetdrempelhulpen speciaal bedoeld voor het in de schuur zetten van fietsen (electrisch of normaal) en motoren. Deze drempelhulp zijn beschikbaar in een hoogte van 10 en 15 cm, zijn respectievelijk 25 en 33 cm diep en zijn 60 cm breed. Ze zijn dus niet geschikt om met een scootmobiel, rollator of rolstoel overheen te rijden. Ze zijn veel te steil en ook nog eens niet breed genoeg. Maar voor grotere hoogtes, kunnen wij met deze drempelhulpen toch een voordelige oplossing leveren voor het toegankelijk maken van de schuur voor fietsen en scootmobielen.