Kan een rechte drempelhulp grijs zonder lijmlaag ook buitenshuis gebruikt worden?

Ja een grijze rechte drempelhulp kan buiten gebruikt worden. 

Gebruik drempelhulp binnen of gebruik drempelhulp buiten

Een rechte drempelhulp wordt vaak gebruikt om kleine hoogteverschillen binnenshuis op te lossen. Maar hoewel een rechte drempelhulp vaak binnenshuis wordt gebruikt is het geen enkel probleem om de rechte drempelhulp buiten te gebruiken.

Rubber drempelhulp

De rechte drempelhulp is net als de budgetdrempelhulpen en de luxe drempelhulp met schuine zijden gemaakt van rubber. Rubber is prima geschikt voor gebruik buiten. De rechte rubber drempelhulp is daarom ook goed geschikt voor gebruik buitenshuis. Let er wel op dat vooral de grijze kleur ligt kan vervagen als de drempelhulp veel aan het weer wordt blootgesteld. Dan zijn gebruikssporen na een verloop van tijd sneller zichtbaar. Dit is een kwestie van jaren. Zon is vooral een belangrijke factor. Een drempelhulp die de hele dag in de zon ligt zal sneller vervagen dan een drempelhulp die tegen de gevel in de schaduw ligt.

Kleur van de drempelhulp

Hoewel er specifiek gevraagd wordt naar een drempelhulp grijs, spreekt het waarschijnlijk voor zich dat zowel de rechte drempelhulp grijs als een drempelhulp recht zwart buiten kunnen worden gebruikt. De kleur is in deze niet van belang voor het gebruik.

Drempelhulp met lijmlaag of drempelhulp zonder lijmlaag buiten gebruiken.

Een drempelhulp zonder lijmlaag kan natuurlijk buiten worden gebruikt. Anders zou het zijn als u een drempelhulp met lijmlaag buiten wilt gebruiken. Een drempelhulp met lijmlaag kan namelijk niet buiten worden toegepast.

Drempelhulp buiten bevestigen

Wilt u een drempelhulp buiten bevestigen dan is onze dubbelzijde tape hiervoor niet geschikt. Wel kunt u een drempelhulp buiten bevestigen met kit of door de drempelhulp op de ondergrond vast te schroeven.  Wilt u meer weten over hoe een drempelhulp op de ondergrond te bevestigen? In de categorie Montage drempelhulpen leest u wat de beste manier is om uw drempelhulp te bevestigen, en welke factoren bepalen of een drempelhulp gekit, gelijmd of geschroefd moet worden.