Komt Roege Drempelhulpen langs om de drempelhulpen te monteren?

Meestal komen wij niet langs, dit doen wij alleen als uw woonplaats binnen ons werkgebied valt en het niet anders kan. In veel gevallen kan u dit namelijk veel beter zelf doen. De meeste drempelhulpen hoeven niet vastgezet te worden en dat doen we in dat geval dan ook liever niet. En de drempelhulpen neerleggen kan iedereen doen. Het is dus voor u ook veel voordeliger om dit zelf te doen. 

Montage Budget drempelhulpen

De montage van een budget drempelhulp is eenvoudig, omdat ze zwaar zijn. Ze hoeven dus niet vastgelegd te worden. Het rubber is stroef en zal daarom blijven liggen. In uitzonderlijke gevallen kan een drempelhulp toch beter worden vastgelegd. Bijvoorbeeld omdat u bang bent dat hij wordt meegenomen (al is dat niet iets wat vaak met drempelhulpen gebeurt) of omdat de vloer onder de drempelhulp heel erg glad is.
In dat geval heeft u de keuze de drempelhulp te verkleven met kit of de drempelhulp vast te schroeven met lange schroeven in de bestrating.

Montage Comfort Line drempelhulpen

De montage van de Comfort Line drempelhulpen lijkt in veel gevallen op de montage van de Comfort Line drempelhulpen. Ze zijn in de meeste gevallen zwaar genoeg om neer te leggen en blijven daarna liggen. De comfort Line drempelhulpen zijn echter ook te verkrijgen in de maten 1,5/ 2,0 en 2,5 centimeter. Het kan zijn dat deze niet blijven liggen omdat ze iets minder zwaar zijn. Ze wegen respectievelijk bijna 1/ ruim 1 en ruim 2 kilo. Deze drempelhulpen kunnen wij desgewenst ook met dubbelzijdige tape leveren. 

Montage rechte drempelhulpen

De rechte drempelhulpen zijn in veel gevallen ook liggen op de ondergrond om dat ze een stroeve onderkant hebben. Maar in veel gevallen is het toch aan te raden deze te monteren. Dit kan eenvoudig met de dubbelzijdige tape die wij van te voren hebben aangebracht.