Welke producten levert Roege Drempelhulpen aan woningbouwverenigingen?

Roege Drempelhulpen levert vele soorten drempelhulpen aan woningbouwverenigingen. Vaak zijn dit drempelhulpen voor de gezamelijke ruimtes zoals galerijdeuren, de centrale toegangsdeur of een de deur naar de schuurtjes. Omdat deze toegankelijk moeten worden gemaakt voor iedereen wordt hier vaak gekozen voor een drempelhulp uit de comfort line. Deze drempelhulpen zijn geschikt voor het toegankelijk maken van een ruimte voor scootmobielen, rollatoren en rolstoelen. Soms is er weinig ruimte op deze plekken en wordt er daarom gekozen voor een budgetdrempelhulp. Deze verbeteren de toegankelijkheid uiteraard ook.

Verder kiezen woningbouwverenigingen er vaak voor om alle drempels te verwijderen uit de huizen om zo de woningen permanent levensloopbestendig te maken. Mede hierdoor zijn ze ook geschikt als seniorenwoning. Dit hoeft zeker niet duurder te zijn. Een drempel met een hoogte van 2 cm heeft namelijk aan 2 zijden een drempelhulp nodig en maar 1 drempelvervanger. De kosten zitten in het geval van het plaatsen van een drempelvervanger vooral in het verwijderen van de drempel en het plaatsen van de drempelvervanger. Maar als wij het voor u doen dan zijn de kosten niet hoger dan het leveren van 2 drempelhulpen van 2 cm. Dit is dus zeker het overwegen waard aangezien dit ook voor toekomstige bewoners een voordeel is.

Naast drempelhulpen en drempelvervangers leveren wij aan woningbouwverenigingen ook balkon- en galerijverhogingen. En daarbij horen ook balustradeverhogingen als de galerij te hoog wordt ten opzichte van de balustrade. Deze leveren en monteren wij daar dan bij.

Naast bovenstaande producten leveren wij ook vaak snelheidsdrempels of verkeersdrempels aan woningbouwverenigingen. Dit gebeurt vaak op gezamelijke parkeerterreinen voor appartementencomplexen. Vaak is voor omwonenden niet duidelijk dat dit privéterrein betreft en wordt er door bezorgers en andere weggebruikers hard gereden. Dan kan een snelheidsdrempel of verkeersdrempel helpen. Wij leveren deze maar kunnen deze ook direct monteren op het asfalt, beton of op de straatstenen.