Drempelhulp schuifpui

Zet u de schuifpui open en haalt u daarmee wel de frisse lucht naar binnen maar kunt u zelf niet naar buiten? Dan wordt het tijd om eens te kijken een schuifpui drempelhulp. Door de plaatsing van een drempelhulp bij de schuifpui kun u de toegankelijkheid vergroten en zo weer op het balkon of uw terras van de buitenlucht genieten. Welke drempelhulp geschikt is als schuifpui drempelhulp is afhankelijk van de situatie. Graag helpen wij u bij het vinden van de juiste oplossing.

Huidige filters
  1. Toepassingsmogelijkheden
  2. Schuifpui
per pagina

23 producten

per pagina

23 producten

Schuifpui drempelhulp

Er is geen standaard schuifpui drempelhulp. Immers is de situatie bij iedere schuifpui weer anders. Hierdoor vraagt ook elke situatie om een eigen schuifpui drempelhulp. Bepalende factoren bij de aanschaf van schuifpui drempelhulpen zijn:

  • Het hoogteverschil aan de binnenkant van de schuifpui
  • Het hoogteverschil aan de buitenkant van de schuifpui
  • Lengte van de schuifpui
  • Ruimte op het terras of balkon
  • Hoogte van de rails van de schuifpui
  • Mag de schuifpui drempelhulp permanent blijven liggen of niet

Hoogteverschil van de schuifpui

Om een geschikte schuifpui drempelhulp te kunnen aanschaffen is het goed om het hoogteverschil te weten. Is er enkel aan de binnenkant van de schuifpui of aan de buitenkant van de schuifpui een hoogteverschil, of moet er aan beide zijden een hoogteverschil worden overwonnen? Dit bepaald of u voldoende heeft aan één schuifpui drempelhulp of dat u er twee moet aanschaffen om het hoogteverschil bij de schuifpui op te lossen.

Lengte van de schuifpui

Een schuifpui is vaak breder dan een gemiddelde deur, hierdoor zal een standaard drempelhulp niet voor de gehele lengte van de schuifpui liggen. U zult dus een keuze moeten maken of u een drempelhulp wilt voor een deel van de schuifpui of over de gehele lengte van de schuifpui. Wilt u een lange schuifpui drempelhulp dan kunnen we dit bereiken door meerdere drempelhulpen te koppelen of door een maatwerkoplossing voor u te maken.

Hoogte van de rails en het soort rails

Welke schuifpui drempelhulp geschikt is om het hoogteverschil op te lossen is onder andere afhankelijk van de rail van de schuifpui. Mag deze worden belast en kunt u er dus over rijden of is het misschien beter om een brug over de rails te creëren? Tevens is het goed om te kijken of de ruimte tussen de rails moet worden opgevuld.

Permanente schuifpui drempelhulp of tijdelijke drempelhulp voor schuifpui

De te kiezen schuifpui oplossing is natuurlijk in hele grote mate afhankelijk van of de oplossing mag blijven liggen of niet. Wilt u weten wat voor u een passende oplossing is bij de terrasdeur of schuifpui? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.