Verstelbare drempelhulp

Wilt u een verstelbare drempelhulp kopen? Dat kan bij drempelhulpen.com. Wij verkopen namelijk niet alleen drempelhulpen met een vaste hoogte, maar hebben ook verstelbare drempelhulpen in ons assortiment. En wilt u een verstelbare drempelhulp kopen waarvan de maat niet overeenkomt met de maten die wij in ons standaard assortiment hebben? Geen probleem, dan maken we voor u een aluminium verstelbare drempelhulp op maat.

Huidige filters
  1. Soort drempelhulp
  2. Verstelbare drempelhulp
per pagina

8 producten

per pagina

8 producten

Waarom verstelbare drempelhulpen kopen?

Drempelhulpen met een vaste hoogte zijn een goede oplossing wanneer het hoogteverschil aan de linkerkant van de dorpel nagenoeg gelijk is aan de rechterkant van de dorpel. Maar heeft u straatwerk wat enorm afloopt waardoor er tussen de linkerkant van de dorpel en de rechterkant van de dorpel misschien wel meer dan een cm verschil zit dan is een drempelhulp met een vaste hoogte natuurlijk geen goede oplossing. In zo’n situatie kun u beter een verstelbare drempelhulp kopen.                    Ook wanneer de ondergrond niet helemaal vlak is, bijvoorbeeld bij kleine kasseien of oud straatwerk met scheefliggende stenen of tegels dan is een verstelbare drempelhulp een goede oplossing. De verstelbaarheid van de pootjes zorgt er namelijk voor dat de drempelhulp toch recht voor de dorpel komt te staan.

Aluminium verstelbare drempelhulp

Onze verstelbare drempelhulpen zijn gemaakt van aluminium. Deze lijn drempelhulpen hebben afhankelijk van de gekozen breedte 3, 4 of zelfs 5 pootjes welke onafhankelijk van elkaar zijn af te stellen. Hierdoor staat de aluminium verstelbare drempelhulp altijd recht voor de deur. En een bijkomend voordeel is dat u de drempelhulp eventueel ook kunt inzetten bij een andere drempel.

Meeneemdrempel

Wilt u een verstelbare drempelhulp kopen dan hoeft het niet altijd zo te zijn dat u dit wilt doen omdat de ondergrond niet vlak is of omdat er afschot in het straatwerk zit. Het kan namelijk ook zo zijn dat u met verstelbare drempelhulp een drempelhulp bedoelt die voor meerdere hoogteverschillen is te gebruiken. Bijvoorbeeld omdat u het ene moment de drempelhulp wilt toepassen in uw woning waar de drempel 2 cm hoog is, en het andere moment wilt u de drempelhulp gebruiken bij de ingang van de schuur waar het hoogteverschil misschien wel 4 cm is. De meeneemdrempel is dan een handige verstelbare drempeloplossing. Deze is door zijn scharnier inzetbaar voor verschillende hoogtes.

Mobiele PVC Drempelhulp

De mobiele PVC drempelhulp is een andere drempelhulp welke voor verschillende hoogtes inzetbaar is. Deze drempelhulp wordt gebruikt wanneer je snel een groter hoogteverschil moet overwinnen. Bijvoorbeeld bij het laden en lossen bij een stoep. De PVC drempelhulp is zo gemaakt dat hij te gebruiken is voor diverse hoogtes. Hoewel je hem niet hoeft te verstellen is het dus eigenlijk ook een verstelbare drempelhulp.