Toiletstoelen

Wilt u een toiletstoel, of ook wel postoel genoemd, kopen dan kan dat best lastig zijn. U heeft waarschijnlijk geen idee aan welke eisen deze moet moet voldoen, en koopt u een standaard toiletstoel of gaat u een verstelbare toiletstoel bestellen?

Herdegen toiletstoelen zijn stoelen die doen wat u er van mag verwachten. Het is een degelijke en stabiele postoel, die ook goed te reinigen is. Voordat u een Herdegen toiletstoel gaat kopen hoeft u zich enkel nog maar af te vragen of hij in hoogte verstelbaar moet zijn of niet.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stabiele toiletstoel

Zoals u het mag verwachten van een toiletstoel, of ook wel postoel, zijn Herdegen toiletstoelen degelijk en stabiel. U kunt er dus zorgeloos op gaan zitten. En juist het gaan zitten of het opstaan kan een probleem geven. Om dit te vergemakkelijken is zowel de standaard Herdegen postoel als ook de verstelbare postoel voorzien van armleuningen. U zit hierdoor comfortabeler en u kunt makkelijker gaan zitten en opstaan. 

Hygiënische toiletstoel

Herdegen toiletstoelen of postoelen worden gemaakt van een waterafstotende bekleding. Deze bekleding is zeer goed te reinigen. Verder is de toiletstoel voorzien van een uitneembare emmer. Waardoor u deze kunt legen zonder te knoeien. Dat de bekleding goed te reinigen is en de emmer eenvoudig uitneembaar is maakt dat deze postoel zeer hygiënisch is. 

Verstelbare toiletstoel

De Herdegenpostoel is er in een standaarduitvoering met een zittinghoogte van 50 cm, maar hij is er ook als verstelbare toiletstoel. De zittinghoogte van de postoel is dan verstelbaar van 46 tot 61 cm. Vooral als u wat lager of hoger wilt zitten of omdat u nu eenmaal heel groot of juist klein bent is het fijn dat een toiletstoel instelbaar is op uw wensen.

Montage toiletstoel

Wanneer u een toiletstoel gaat kopen, zit u er niet op te wachten om een bouwpakket te ontvangen. Het liefst ontvangt u een stoel die al kant en klaar is. Wij begrijpen dit. Wij zorgen er daarom voor dat wanneer u bij ons een toiletstoel besteld, deze gemonteerd wordt afgeleverd. Het enige wat u nog moet doen is het plaatsen van de emmer.

Toiletstoel of gewone stoel 

Standaard wordt er bij elke toiletstoel een deksel meegeleverd welke boven de emmer kan worden geplaatst. Deze deksel is voorzien van gepolsterde bekleding en vult het gat boven de emmer. Hierdoor kunt u de postoel ook gebruiken als een gewone stoel. Handig om bijvoorbeeld als extra stoel op uw (slaap)kamer te gebruiken.