Toiletverhogers

Wanneer het lastig wordt om op uw toilet te gaan zitten en om er er weer af te komen dan is het goed om eens na te denken hoe dit probleem op te lossen. Wordt het een grote verbouwing of kunt u volstaan met de plaatsing van een toiletverhoger.

Een toiletverhoger is een snelle en voordelige oplossing om er voor te zorgen dat het mogelijk blijft om uw eigen toilet te gebruiken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Toiletverhoger

Wanneer het lastig wordt om gebruik te maken van uw bestaande toilet, omdat deze te laag is, kunt u er voor kiezen om een verhoogd toilet te plaatsten. Dit is nogal een ingrijpende en relatief dure verbouwing. Maar waarom verbouwen als het ook anders kan? Een toiletverhoger is een handig hulpmiddel om uw toilet te verhogen zonder ingrijpende verbouwing. De toiletverhogers die wij verkopen maken het namelijk mogelijk om op een snelle en eenvoudige manier uw toilet met 11 cm te verhogen.

Montage van de toiletverhoger

De montage van de toiletverhoger is zeer eenvoudig. Standaard is de toiletverhoger voorzien van 4 clips.  Deze clips zijn verstelbaar en maken het mogelijk om de toiletverhoger op bijna ieder toilet te kunnen bevestigen. Hierdoor kunt u binnen een paar minuten al gebruik maken van uw verhoogde toilet. 

Toiletverhoger met deksel 

Zoals u waarschijnlijk bent gewend bij uw eigen toilet is deze voorzien van een deksel. Dit is ook het geval bij de toiletverhogers. Standaard is de toiletverhoger voorzien van een deksel. Of u nu kiest voor de toiletverhoger met armleuningen of de standaard toiletverhoger, beide toiletverhogers zijn voorzien van een deksel.